Oana Roman trece prin momente DECISIVE în viaţa sa. A ajuns pe mâna medicilor

Oana Roman trece prin momente DECISIVE în viaţa sa. A ajuns pe mâna medicilor

Fata fostului premier Petre roman, Oana a hotărât să-şi scimbe total aspectul fizic. Pe pagina sa de socializare, Oana Roman a afirmat că urmează un tratament de remodelare a corpului. În afară de intervenţiile chirurgicale, Oana Roman este hotărâtă să urmeze şi o severă cură de slăbire

Ea a dezvăluit curând că s-a apucat de o cură de slăbire, având mare grijă la alimentele pe care le consumă, potrivit b1.ro

Cum în unele părți ale corpului este mai greu să slăbești, Oana Roman s-a gândit imediat și la o mică intervenție estetică, ce îi poate veni rapid în ajutor.

Vedeta își dorește să scape de gușă și să-și tonifieze brațele și a început, astfel, un tratament de remodelare facială și corporală, ce poate fi considerat tot o intervenție de natură estetică.

Ne puteți urmări și pe Google News

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală...Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe... Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a spus fiica fostului premier al României, Petre Roman.

 „Și bărbia e sculptată mult mai mult față de data trecută. După două ședințe”, a adăugat ea.

De asemenea, vedeta a decis să-și sculpteze și mâinile.