Se pare că din cauza mirosului emanat de cadavre, vecinii au intrat în alertă şi au chemat forţele de ordine la complexul Haven Falls Apartments.

Conform Daily Star, strada a fost ocupată imediat de numeroase forţe speciale, dar pentru moment nu se ştie cauza deceselor. Nu se cunoaşte nici identitatea celor decedaţi, dar nici dacă sufereau de vreo boală.

Vecinii care au dat alarma în jurul orei 4:00 ştiu doar că este vorba despre patru femei şi un bărbat. Şeriful din Bartow şi GBI se ocupă de investigaţie.

„Agenţii au descoperit 5 persoane decedate în complex. În acest moment, din cauza naturii anchetei, nicio informaţie suplimentară nu va fi transmisă”, a declarat unul dintre oficialii care se ocupă de anchetă.

Având în vedere misterul din jurul acestei ştiri, vecinii se tem ca nu cumva victimile să fi fost răpuse de teribilul Coronavirus apărut în China.

În acest context amintim că numărul deceselor provocate în Statele Unite de Coronavirus a depăşit sâmbătă 2.000, în timp ce numărul cazurilor confirmate a crescut la peste 120.000.

Statele Unite ale Americii au înregistrat cel mai mare număr de cazuri confirmate (121.117), iar numărul morţilor (2.010) s-a dublat de miercuri, când a depăşit pragul de 1.000, relatează AFP.

Epicentrul pandemiei este în statul New York, despre care preşedintele american Donald Trump a spus sâmbătă că intenţionează să îl plaseze în carantină din cauza celor peste 50.000 de cazuri.