Florin Răducioiu, distrus după relația cu Janine Sârbu. Cum a aflat că e înșelat

Florin Răducioiu, distrus după relația cu Janine Sârbu. Cum a aflat că e înșelat Florin Răducioiu. Sursa foto: Eduard Vinatoru / Mediafax Foto

Florin Răducioiu, membru al Generației de Aur a fotbalului românesc, a fost afectat profund de relația sa cu Janine Sârbu, una dintre cele mai cunoscute fotomodele din anii '90 în România.

Potrivit lui Răducioiu, legătura lor a fost profundă, iar separarea a fost brutală, după ce Giovanni Becali i-a arătat că Janine îl înșela.

Florin Răducioiu, cu inima frântă după relația cu Janine Sârbu

Fotbalistul remarcabil povestește că partenera sa era de o frumusețe uluitoare și că ea a fost prima lui dragoste. El își amintește că a întâlnit-o pe Janine la un concurs de Miss România, unde ea a ocupat locul doi.

A ieșit pe locul doi parcă. Apoi am întâlnit-o întâmplător pe stradă, ea aștepta taxi-ul și de acolo a început nebunia. Ne auzeam pe fix, nu existau mobile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea rămânea în țară, în România, venea când putea. Eram tânăr, mi-a plăcut foarte mult de ea și a fost și unul din motivele pentru care n-am reușit să mă exprim la cel mai bun nivel. Eram neliniștit, nu știam ce face, eram gelos”, a povestit Florin Răducioiu.

Janine Sârbu

Janine Sârbu. Sursa foto: Instagram

Fotbalistul Generației de Aur a povestit că Giovanni Becali a simțit că e ceva în neregulă cu iubita sa și drept urmare a angajat un detectiv.

Acesta recunoaște că era puțin naiv în acea perioadă, pentru că îi lăsa iubitei sale cardurile cu bani.

Fotbalistul, recunoscător lui Giovanni Becali

Florin Răducioiu spune că relația cu celebrul fotomodel îl afecta inclusiv pe teren și deși a fost puternic afectat de despărțire, îi e recunoscător lui Giovanni Becali pentru că i-a deschis ochii.

Eu îi mulțumesc enorm lui Giovanni Becali pentru că mi-a deschis ochii și mi-a zis: Florin, nu e pentru tine. Ești foarte tânăr, trebuie să-ți vezi de carieră.

Și el a fost cel care a reușit să mă convingă prin fapte că nu era o femeie care mă putea ajuta în acel moment. A fost dureros, da și recunosc că mă afecta și pe teren”, a spus fostul fotbalist la iAM Ștucan.

Revista presei