Evenimentul Zilei > Politica > Cu ce se mai ocupă deputații. 250 de invitați la comemorarea lui Marcus Ulpius Nervus Traianus
Cu ce se mai ocupă deputații. 250 de invitați la comemorarea lui Marcus Ulpius Nervus Traianus

Cu ce se mai ocupă deputații. 250 de invitați la comemorarea lui Marcus Ulpius Nervus Traianus

În ultima ședință a conducerii Camerei Deputaților, reprezentanții minorităților naționale au depus un memorandum prin care au solicitat închirierea unei săli.

 Grupul vrea să organizeze în vară un eveniment pentru comemorarea împăratului Marcus Ulpius Nerva Traianus.

Cerere

„Memorandum intern: Solicitarea Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. Grupul parlamentar va organiza în 6 iulie o conferinţă cu tema <<1900 de ani de la moartea împăratului Marcus Ulpius Nerva Traianus>>. 250 de persoane din ţară şi din străinătate, solicită cu titlu gratuit Sala „C.A. Rosetti” în data de 6 iulie 2017, cu servicii tehnico-administrative aferente, instalaţii de translaţie simultană, fără translatori, cu intrarea la S1”, a anunțat vicepreședintele Camerei, Gabriel Vlase.

Contactat de către EVZ, deputatul Andi Grosaru, care face parte din Asociaţia Italienilor din România, asociaţie care ar urma să se ocupe de organizarea evenimentului, a refuzat să dea mai multe detalii. Un reprezentant al Asociaţiei Italienilor din România a precizat că nu poate oferi mai multe detalii, deoarece, într-un final, poate nici nu se organizează evenimentul.