Plic cu 10.000 de euro, UITAT în aeroport de preşedintele unei federaţii sportive

Plic cu 10.000 de euro, UITAT în aeroport de preşedintele unei federaţii sportive

Un plic în care se aflau 10.000 de euro şi mai multe documente a fost găsit, joi, pe un bancomat de la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara.

Plicul a fost găsit de un angajat al aeroportului. El a alertat forţele de securitate, iar în urma verificărilor s-a constatat că în plic se aflau suma de 10.000 de euro şi mai multe acte, potrivit B1.ro. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere din aeroport, fiind preşedintele unei federaţii sportive, care dorește să-și păstreze anonimatul.

„Plicul a fost găsit în zona publică, pe un bancomat. A fost uitat de o persoană, de un bărbat mai exact. La cercetările ulterioare a fost identificată persoana şi pot să vă spun că este preşedintele unei federaţii sportive. I-au fost înapoiaţi banii şi documentele. Era plăcut surprins. Când l-au găsit angajaţii aeroportului, proprietarul plicului cu bani şi acte se afla la bar şi a declarat că nu şi-a dat seama ca uitase plicul pe bancomat", a spus purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Claudia Jude. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ion Iliescu îl contrazice FLAGRANT pe Victor Ponta: CONDAMNAREA lui Năstase NU are LEGĂTURĂ cu POLITICA
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Oficial de la Londra: Românii și bulgarii ar putea face mai mult decât nativii britanici pentru țara noastră

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO hot
  • SOȚII DE DICTATOR. Cine sunt femeile căsătorite cu cei mai mari despoți din lume
  • "OZN-ul" de piatră din Bulgaria. Cum arată "catedrala comunismului"