Editura Evenimentul si Capital

Au fost odată politicieni. Edmond Tălmăcean, talentul „neînțeles” al politicii românești | Serial EVZ

Edmond Tălmăcean, un meloman consacrat
Autor: | | 0 Comentarii | 809 Vizualizari

A dispărut din atenția mass-media la scurt timp după ce a devenit „vedetă internațională”, dar susține că încă se implică activ în politică, fiind membru UNPR

Edmond Tălmăcean a ajuns celebru, nu doar în țară, ci și peste hotare, după ce a imitat, fără talent, dansul lui Michael Jackson, în direct la un post de televiziune, și l-a parodiat pe comentatorul Dumitru Pelican. Celebritatea nu a durat însă foarte mult. La scurt timp, Michael Jackson de PDL - așa cum a fost supranumit - s-a supărat atât de tare pe jurnaliști, încât a preferat să dispară din atenția publică. Cu toate acestea, Tălmăcean a rămas la vechea sa iubire: politica.


FOTO: Edmond Tălmăcean postează aproape zilnic fotografi i cu el pe site-urile de socializare Dacă, în momentele sale de glorie era membru PDL, acesta a plecat alături de Elena Udrea la PMP. În campania electorală pentru alegerile prezidențiale de anul trecut a făcut intens campanie pentru Elena Udrea. Între timp, a părăsit Mișcarea Populară și a plecat la UNPR. „Nu am ieșit din scena politică. Dacă nu apar la televizor nu înseamnă că nu mai sunt în politică. Sunt membru UNPR”, a declarat Tălmăcean pentru Evenimentul zilei.

Pe site-ul său, la secțiunea „Despre mine”, Tălmăcean scrie că a intrat în politică în anul 2002, iar în 2004 a ajuns consilier local la Primăria Sectorului 2. În 2008 și-a încercat norocul la alegerile parlamentare, însă, „cu toate că am fost pe primul loc ca număr de voturi nu am ajuns deputat din cauza legii electorale create de PNL cu sprijinul PSD”.

Marele excursionist

După ce momentul său de glorie a trecut, Edmond Tălmăcean a început să călătorească.

Pe pagina sa de Facebook are sute de fotografii din excursiile pe care le-a făcut în News York, Las Vegas, San Francisco, Washington. Bineînțeles, Tălmăcean a vizitat și Casa Albă, unde și-a făcut mai multe selfie-uri.

În 2011, Tălmăcean a divorțat, deși are împreună cu fosta soție doi copii. În 2013 a fost subiectul unui scandal monden, după ce a fost surprins de paparazzi sărutând pasional o tânără la el în mașină. Atunci Tălmăcean a încercat să îi șantajeze pe foto-reporterii care l-au surprins, însă aceștia au înregistrat întreaga scenă și au făcut-o publică.

În rest, Tălmăcean pare a fi un fan înfocat al Facebook. Postează aproape zilnic fotografii cu el sau cu locurile pe care le frecventează.


FOTO: Alături de Scooby-Doo, într-una din excursiile saleEdmond, eroul din Contele de Monte Cristo

Numele lui Tălmăcean pro vine, desigur, de la „a tălmăci”. În urmă cu câțiva ani el a povestit că, în momentul în care mama lui aștepta să nască, aceasta urmărea serialul Contele de Monte Cristo. I-a plăcut de Edmond Dantes, eroul intrigii lui Alexandre Dumas, și, la lehuzie, și-a strigat bebelușul cu prenumele răzbunătorului personaj românesc.

Michael Jackson de România

În primăvara anului 2011, pe atunci consilier PDL, Edmond Tălmăcean și-a demonstrat, în direct într-o emisiune tv, talentul discutabil la dans. El a imitat mișcările lui Michael Jackson, pe melodia „Bad”. „În orice român există un talent nedescoperit. Dansul înseamnă relaxare”, a motivat el. Cu o altă ocazie, a demonstrat că are talent de imitator. Tălmăcean l-a parodiat pe interlocutorul său de la o emisiune, crainicul sportiv Dumitru Pelican, pe atunci proaspăt intrat în PC.


Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate