Zbor24.ro este platforma care colaborează cu peste 400 de companii de zbor diferite. Ce aduce nou în 2022?

Zbor24.ro este platforma care colaborează cu peste 400 de companii de zbor diferite. Ce aduce nou în 2022?

Zbor24.ro este platforma care pe lângă bilete de avion, oferă clienților asistență non-stop online și la telefon pentru planificarea călătoriei, servicii tot mai greu de găsit pe piața turismului și vânzării biletelor de avion în anul 2022. În timp ce tot mai multe companii, utilizează roboți în comunicarea cu clienții, zbor24.ro pune accent pe interacțiune umană.

Necesitatea de siguranță a devenit tot mai accentuată când vine vorbă de călătorii, iar disponibilitatea unei echipe de profesioniști e un atu important. Clienților li se pune la dispoziție toate soluțiile necesare pentru un zbor cât se poate de comod pentru orice destinație. După o simplă căutare pe platforma zbor24.ro, clientul are la dispoziție toate variantele de zbor pentru itinerariul ales, totul în doar 30 de secunde. „Am conceput un motor de căutare performant, intuitiv, ușor de folosit, care să acopere toate nevoile călătorilor”, a declarat cofondatorul Zbor24.ro, Victor Afteni.

Victor Afteni, cofondator zbor24.ro

Ne puteți urmări și pe Google News

Zbor24.ro afișează cursele celor 400 de companii aeriene și face combinații inteligente de zboruri oferind posibilitatea clientului să ajungă din orice punct pe Glob în altul. Pe site, clientul poate selecta și servicii de cazare în destinația dorită împreună cu serviciile de transfer de la/spre aeroport.

 ”Ne-am dorit să oferim tuturor posibilitatea planificării unei călătorii fără a avea nesiguranța că nu pot controla toate aspectele acesteia sau că există costuri ascunse. Astfel, am conceput un motor de căutare performant, intuitiv, ușor de folosit, care să acopere toate nevoile călătorilor. Motorul nostru este în sine un serviciu integrat pentru că poate combina între ele curse ale companiilor aeriene de linie și cursele lowcost, acest lucru fiind imposibil de obținut prin căutări de bilete de avion direct de la companiile aeriene. Zbor24.ro are acces la peste 20 de furnizori de oferte de zbor, ceea ce înseamnă că dispunem de toate combinațiile posibile și existente de zbor”, a declarat Victor Afteni, Co-fondator Zbor24.ro.

Rezervările de zbor nu au fost niciodată mai aproape de cerințele clienților având în vedere că echipa Zbor24.ro se mobilizează constant, oferindu-le acestora rambursare, schimb de dată sau vouchere de la companiile cu care colaborează în cazul în care situația o cere. Site-ul este cât se poate de simplu și intuitiv. Navigarea, căutarea și selectarea de zboruri este ușoară, iar afișarea site-ului vine în sprijinul clienților prin sortarea celor mai viabile variante de zbor. Algoritmii site-ului aduc în prim-plan itinerariile cu rute directe și cele mai convenabile din punct de vedere financiar.

Notificări esențiale pentru clienți

Răspunsul prompt este caracteristica care îi definește cel mai bine pe cei de la Zbor24.ro, fiecare dintre specialiștii lor stau la dispoziția fiecărui client în parte pentru a rezolva orice eventuală situație neașteptată. Luând în considerare complicațiile legate de actele suplimentare necesare călătoriilor în ultima perioadă, venite odată cu criza sanitară, fiecare persoană trebuie să își dedice mult mai mult timp organizării sau pregătirii unei vacanțe. Zbor24.ro are soluția și pentru această problemă.

”Consultanța pe care o oferim este foarte importantă pentru că îi ajutăm pe clienți să evite încurcături legate de lipsa unor documente importante precum vizele sau alte acte notariale necesare în anumite cazuri dar și evitarea unor extra costuri de zeci de euro care pot apărea în lipsa unui check-in corespunzător înainte de zbor. Astfel, oferim asistență inclusă gratuită în completarea cărților de îmbarcare, expedierea acestora prin e-mail și anunțarea despre obligativitatea prezentării acestora la aeroport”, a completat Ionel Gonța, Co-fondator Zbor24.ro.

Ionel Gonța, Cofondator zbor.24

Asistență 24/7

Asistența online la orice oră din zilele săptămânii reprezintă un beneficiu real pentru clienții acestei platforme. Pe lângă recomandările și răspunsurile tuturor cerințelor utilizatorilor, operatorii Zbor24.ro sunt dispuși să ofere clienților consiliere în ceea ce privește obținerea unei vize sau celorlalte acte necesare călătoriei în afara granițelor. Criza pandemică ne-a arătat cât importantă este asistența la traversarea hotarelor.

Se întâmplă des ca din cauza neatenției, clienții să omită completarea cărților de îmbarcare care de altfel sunt obligatorii înainte de îmbarcare în aeronavă. Ca rezultat, se văd nevoiți să achite la aeroport taxe neplanificate, între 20-50 de euro. Fiind un moment atât de important, utilizatorii platformei de rezervare a biletelor de avion zbor24.ro au parte de asistență inclusă pentru completarea acestor documente. Mai mult de atât, tot operatorii Zbor24.ro sunt cei care trimit clienților check-in-ul completat, informându-i  totodată despre obligativitatea prezentării acestui document în momentul îmbarcării.

Agenții de ticketing stau la dispoziție beneficiarilor de zbor, la orice oră din zi și din noapte atât online prin chat-ul de pe site dar și pe Messenger, Whatsapp, Telegram, e-mail sau la numărul de telefon +40 3178 11110.

Viziune pentru un zbor mai sigur

Soluțiile adaptate fiecărui client nu sunt singurele motive pentru care Zbor24.ro este cea mai bună alegere pentru asigurarea unui călătorii liniștite. De asemenea, platforma este în continuă dezvoltare în momentul de față, iar în curând utilizatorii vor putea avea la dispoziție calendarul cu date flexibile de zbor, căutări în destinații multiple, sugestii de aeroporturi sau abonări la ofertele pe destinații de la companiile aeriene, toate integrate în interfața site-ului.