Evenimentul Zilei > Actualitate > Wall Street, „ocupat” de românii din spatele proiectului Academia Crypto.ro
Wall Street, „ocupat” de românii din spatele proiectului Academia Crypto.ro

Wall Street, „ocupat” de românii din spatele proiectului Academia Crypto.ro

Wall Street, „ocupat” de românii din spatele proiectului Academia Crypto.ro

Românii de la Crypto.ro au mers în centrul financiar Wall Street din New York pentru a pregăti lansarea Academiei Crypto.ro. Platforma de educație financiară va debuta pe 11 octombrie și le va oferi participanților posibilitatea să învețe despre domeniul cripto, care revoluționează lumea, în domenii variate.

De exemplu, jocurile video în care utilizatorii câștigă criptomonede (play-to-earn) au schimbat în bine viața multor oameni din state emergente, iar Ucraina a reușit să obțină rapid în primele zile de război, prin intermediul tehnologiilor cripto, finanțarea atât de necesară pentru a-și acoperi nevoile urgente. La momentul respectiv sistemele financiare tradiționale ale țării erau paralizate de război.

Pe Wall Street, românii au primit undă verde pentru a filma timp de o oră în fața New York Stock Exchange, în apropierea taurului care simbolizează o piață în creștere. Locul a fost ales intenționat, deoarece Alex Numeris, fondatorul și CEO-ul Crypto.ro, crede că piața criptomonedelor își va continua ascensiunea după perioada necesară de corecție prin care trece.

În acest moment piața este într-o corecție sănătoasă. Perioada aceasta vă oferă oportunitatea să faceți investiții, la costuri reduse, care vă pot schimba viața. Eu profit de ocazie pentru a acumula din nou Bitcoin”, a declarat Alex Numeris.

Alte obiective din New York în care echipa a filmat au fost magazinul fizic Solana și Web 3 Gallery, unde urmează să fie expuse colecțiile de NFT-uri Sacred Spirits și Sacred Rare Motifs. Românii au mers și la Miami, unde au vizitat arena de sport și divertisment FTX Arena. Clipurile vor fi integrate în modulele care vor fi predate în cadrul Academiei Crypto.ro.

Filmări au fost făcute, de asemenea, în Emiratele Arabe Unite, Italia și România.

Înscrierile în Academie pot fi făcute pe pagina oficială academy.crypto.ro.

Cursuri online, în română și engleză, care pot fi accesate oricând și de oriunde

Cursurile Academiei se vor desfășura online, în limbile română și engleză, iar participanții vor avea acces la module, pe care le pot accesa oricând, care acoperă o gamă variată de teme și subiecte, de la blockchain-uri, gaming, metavers, NFT-uri sau criptomonede.

Participarea la Academia Crypto.ro oferă, de asemenea, acces la următoarele evenimente organizate de Crypto.ro, inclusiv o conferință importantă care va avea loc la începutul anului viitor. Totodată, cursanții vor avea acces la comunitatea privată crypto.ro unde vor putea primi consiliere de la investitori experimentați în domeniu și vor primi un NFT gratuit din colecția Sacred Spirits.

Domeniul cripto i-a schimbat viața lui Alex Numeris, care spune că „s-a născut și a crescut sărac”, dar a devenit milionar folosind „puterea criptomonedelor”. Acum, antreprenorul vrea să contribuie la adopția cripto în România, unde există deja un interes mare pentru subiect.

Pentru Numeris, New York este a doua casă. Fondatorul Crypto.ro a locuit în marele centru financiar american timp de 7 ani, unde a fost, pe rând, asistent contabil, ajutor de barman, barman și fondator de agenție SEO de succes. În 2020 s-a întors în România, unde a lansat mai multe startup-uri și proiecte.

„Planul meu de la bun început a fost să mă educ în Statele Unite și apoi să investesc în internetul românesc, deoarece este în continuă dezvoltare”, spune antreprenorul și investitorul.

Contactele realizate cu oameni și proiecte din SUA îi permit antreprenorului să lanseze, la anul, o conferință importantă dedicată domeniului cripto. Aceasta va fi organizată în fiecare an la Timișoara și va aduce pe scenă persoanlități importante din domeniu.