Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița, umilită din nou! Soțul ei a fost filmat gol: Ce fizic derutant ai, Viorel
Vulpița, umilită din nou! Soțul ei a fost filmat gol: Ce fizic derutant ai, Viorel

Vulpița, umilită din nou! Soțul ei a fost filmat gol: Ce fizic derutant ai, Viorel

Se pare că soții Stegaru redevin ușor, ușor relevanți în lumea showbizului. De data aceasta Viorel este cel care a ajuns în atenția publicului.

Viorel Stegaru a stârnit hohote de râs pe Instagramul său, după ce, înainte de a pleca de la Acces Direct, a postat o fotografie cu el dezbărcat, la piscină.

Fizicul soțului Vulpiței a atras după el cele mai amuzante comentarii din partea internauților care au găsit în ipostaza în care s-a afișat acesta, un motiv teribil de râs. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni și bronzat neuniform, Viorel Stegaru i-a făcut pe toți să râdă, însă a atras complimentele Vulpiței, care nu s-a sfiit să-i lase un comentariu în care să folosească emoticoane cu inimioare, în văzul tuturor.

Imaginea nu a devenit virală

Postarea lui nu a avut, însă, un impact mare în rândul internauților, care nu i-au oferit mult pest 5.000 de like-uri, spre deosebire de Vulpița, ale cărei postări ajung chiar și la peste 35.000 de like-uri, semn că prezența ei este mult mai apreciată în mediul online decât cea a soțului, care de cele mai multe ori este ironizat sau tras la răspundere pentru acțiunile sale.

Fanii lor din mediul online, în special cei de pe platforma de socializare Instagram unde cei doi soți sunt urmăriți cel mai intens, nu au ezitat să râdă din nou de Viorel Stegaru și de fizicul său, lăsând zeci de comentarii răutăcioase.

Internauții au râs copios

Cei mai mulți s-au legat imediat de bronzul său neuniform, fiind urmați de cei care au râs de fizicul său neimpresionant.

Unele dintre cele mai „amuzante” comentarii la adresa soțului Vulpiței. Mai jos am selectat câteva dintre cele mai haiose, care de asemenea au primit și cele mai multe aprecieri din partea altor fani.

„Își rupe foamea gâtul / Au reapărut dinozaurii / Ce fizic derutant ai, Viorel / Ce forțos ești / Mai mergi și tu la sală, mai fă niște mușchi… / Zici că faci reclamă la otravă pentru șobolani / Cu poza asta ai stricat o generație” sunt câteva dintre comentariile primite de Viorel, la postarea cu pricina, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: