Evenimentul Zilei > Actualitate > Vulpile au luat cu asalt comuna condusă de primarul Vulpe! Totul se petrece în Gorj
Vulpile au luat cu asalt comuna condusă de primarul Vulpe! Totul se petrece în Gorj

Vulpile au luat cu asalt comuna condusă de primarul Vulpe! Totul se petrece în Gorj

Mai multe zeci de vulpi au invadat mica comună Câlnic, din județul Gorj, animalele fiind văzute peste tot.

Într-un filmuleț postat de un localnic pe internet, se poate vedea cum vulpile și-au făcut vizuini într-o fostă fostă magazie, în care odinioară a fost depozitată o mare cantitate de cereale. Pe imagini, vulpile pot fi văzute chiar și pe acoperisul hambarului.

Locuitorii din Câlnic deja încep să facă glume pe seama primarului comunei care se numește Dumitru Vulpe, spunând că acesta și-a adunat armata electorală, în apropierea alegerilor locale, care vor avea loc, cel mai probabil în cursul lunii septembrie 2020.

O primă măsură oficială luată de primarul Vulpe a fost aceea de a contactat Asociația Județean a Vânătorilor Gorj, care să trimită vânători pentru a trage după vulpi. Acestea, mai spune primarul Vulpe, vin în comună în căutarea de hrană.

”Nu avem la îndemână decât colaborarea cu asociația și cu fondurile de vânătoare, pentru a le alunga. Nu avem legislație. Ce să facem? Să căutăm cuiburile de vulpe? M-o chema pe mine Vulpe, dar aceste animale nu sunt agenții mei electorali”, a spus primarul comunei Câlnic.

Cercetat penal pentru hărțuire sexuală

Poliția din Gorj a deschis în 2019 un dosar penal pe numele primarul Dumitru Vulpe, pentru abuz în serviciu și hărțuire sexuală. O fostă salariată a primăriei a reclamat faptul că a fost hărțuită de primarul Vulpe, care, se pare, că s-a îndrăgostit nebunește de ea. Angajata a depus la dosar mai multe mesajele telefonice primite de la edilul Vulpe, chiar și în timpul serviciului.

Mai mult, femeia susținea că era urmărite non-stop printr-o cameră video care era montată în biroul acesteia, cândva fostă casierie a primăriei. Imaginile cu angajata erau monitorizate din biroul primarul, unde se află montat dispozitivul prin care se văd toate camere din primărie și din afara acesteia. Angajata a demisionat de la serviciu, după ce i-a cerut primarul să nu o mai urmărească și să nu mai aibă un comportament agresiv ori ,,cu tentă sexuală’’ la adresa sa.

Femeia susține că nici după plecarea sa din primărie nu a scăpat de obsesiile edilului local, deoarece, la orice contact cu instituția publică, cum ar fi eliberarea unei adeverințe, primarul Vulpe încerca să-i pună piedici, abuzând de funcție. Edilul, contactat telefonic, a neagat toate acuzațiile, spunând chiar că mesajele telefonice, deși nu le-ar fi trimis fostei subordonate, ar fi putut fi ,,fabricate”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: