Evenimentul Zilei > Monden > Vorica de la Clejani a ajuns la capătul puterilor. Episodul șocant care a marcat-o pe veci
Vorica de la Clejani a ajuns la capătul puterilor. Episodul șocant care a marcat-o pe veci

Vorica de la Clejani a ajuns la capătul puterilor. Episodul șocant care a marcat-o pe veci

Viorica de la Clejani a făcut dezvăluiri șocante! Artista a mărturisit că în căsnicia ei nu a fost totul doar lapte și miere și a avut parte de un episod înfiorător după ce soțul ei a picat strâmb.

Viorica de la Clejani a povestit prin câte a trecut în căsnicia ei cu Ioniţă. Aceasta a mai mărturisit că emisiunea Masked Singer România a fost o experiență foarte dificilă pentru ea, dar și interesantă.

„Mi-a fost foarte cald în acel costum, am cerut să mi se pună două ventilatoare. A fost o experienţă foarte frumoasă, dar şi grea în acelaşi timp. Eu nu am vrut să mă duc, Ioniţă m-a împins de la spate.

Copiii când au văzut demascarea nu le-a venit să creadă. Doar Ioniţă ştia că particip la acest proiect. Plecam dimineaţa şi mă întorceam seara, copiii se întrebau unde sunt„, a declarat Viorica de la Clejani.

Căsnicie cu năbădăi

Cântăreață a recunoscut că soțul ei a mai călcat strâmb și că au avut perioade foarte tensionate, dar a reușit foarte ușor să se adune și să facă față situației. Viorica a ținut să precizeze că depresia, o boală cu care se confruntă multe persoane în ziua de azi, se declanșează din lipsa banilor.

„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca la o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna.

Da, m-a ajutat. Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți.

Eu petrec mult timp cu copii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea”, a mai povestit artista la Vorbește lumea.

Aceasta a povestit și despre o tragedie care s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. Tatăl său a decedat din cauza unei boli crunte, iar artistei i-a fost aproape imposibil să treacă peste această pierdere.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva. Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19. Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a fost mesajul artistei