Evenimentul Zilei > Politica > Vlad Voiculescu are un nou consilier! Este fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu
Vlad Voiculescu are un nou consilier! Este fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu

Vlad Voiculescu are un nou consilier! Este fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu

Vlad Voiculescu l-a numit în funcția de consilier pe Bogdan Oprea, paramedic și fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu.

Vlad Voiculescu are un nou consilier! Bogdan Oprea, fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu a fost numit consilier de imagine.

Vlad Voiculescu, l-a numit miercuri pe Bogdan Oprea în funcția de consilier cu atribuții de purtător de cuvânt.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a numit astăzi în funcția de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuții de purtător de cuvânt, pe Bogdan Oprea. Specialist în comunicare în administrația publică la nivel înalt și cadru universitar. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.  Bogdan Oprea are licență de paramedic și însoțește, ca voluntar, ambulanțele care deservesc comunitatea în care trăiește”.

Cine este noul purtător de cuvânt al lui Vald Voiculescu

Bogdan Oprea a fost consilier de rang înalt al UE pentru comunicare și vizibilitate în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova. Apoi a fost purtător de cuvânt al președintelui României, Traian Băsescu şi al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Bogdan Oprea este din 2007 cadru universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.

Acesta a obținut licența de paramedic SMURD în anul 2017. Potrivit ministerului Sănătăţii, acesta însoțește ca voluntar ambulanțele de la Detașamentul de Pompieri „Vitan”, București.

În iulie 2012, odată cu suspendarea din funcţie a lui Băsescu, Oprea şi-a depus demisia din funcţia de consilier de stat.

Ministerul Sănătăţii: „Din 2007, Bogdan Oprea este cadru universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București, și a susținut unul dintre primele doctorate din țară cu o temă care studiază amploarea fenomenului dezinformării, manipulării și fake news-ului online.

Bogdan Oprea a lucrat în presa centrală. La începutul carierei sale,  timp de mai bine de 12 ani, a lucrat în presa centrală, unde a ocupat diferite poziții editoriale și manageriale și a lansat și condus proiectele mai multor cotidiene de rețea și reviste lunare” se mai arată în comunicat.