Evenimentul Zilei > Politica > Vlad Voiculescu a şocat-o pe Diana Şoşoacă. Sunt dezvăluiri în premieră
Vlad Voiculescu a şocat-o pe Diana Şoşoacă. Sunt dezvăluiri în premieră

Vlad Voiculescu a şocat-o pe Diana Şoşoacă. Sunt dezvăluiri în premieră

Fosta senatoare a partidului AUR, Diana Şoşoacă, a dezvălui marţi care sunt motivele pentru care şi-a schimbat părerea despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a şocat-o pe Diana Şoşoacă. Sunt dezvăluiri în premieră. Într-o intervenţie la Antena 3, cea care a rămas fără sprijinul politic al formaţiunii AUR, a explicat cum a surprins-o plăcut ministrul Sănătăţii.

Senatoarea independentă fost prezentă marţi în Senat, pentru dezbaterea moțiunii simple care îl vizează pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei. Inițiativa parlamentară le aparţine senatorilor PSD. Cu această ocazie, Diana Şoşoacă s-a referit la schimbarea atitudinii lui Voiculescu după incidentul de la Institutul Matei Balş:

„Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine”, a spus Diana Șoșoacă, care s-a referit episodul în care ministrul Sănătății a evitat-o la Matei Balş când l-a întrebat despre incendiul care a cauzat moartea a peste 20 de pacienţi.

„Toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional. Ce am învățat eu aici, astăzi, la această moțiune? Să am grijă cu cine vorbesc că e posibil ca oricine de aici să fie securist, fiu de securist sau nepot de securist.

Vlad Voiculescu, siguranța națională
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a şocat-o pe Diana Şoşoacă

Să am grijă pentru că, de fapt, toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional. În ceea ce îl privește pe domnul Năsui, pot să spun că dânsul nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care în conduce.

Când eu și domnul europarlamentar Terheș ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nici măcar nu a catadicsit să ne răspundă, să ne dea un telefon, din bun-simț. Nu de alta, dar Guvernul României este numit, iar Parlamentul este ales de popor și este reprezentantul poporului, iar noi veneam de acolo, de la mineri, cu niște solicitări.

Din punct de vedere legal, tot Ministerul Economiei trebuia să vorbească cu minerii. Am mai pierdut încă o zi în loc să rezolvăm problemele esențiale ale României pentru că această moțiune nu va trece. Nu va trece pentru că avem, aici, o putere dictatorială. Ăsta este adevărul”, a mai spus senatoarea Diana Șoșoacă la Antena 3.