Reamintim faptul că președintele Comisie de Control SRI din Parlament, Claudiu Manta, a declarat miercuri seara, la finalul unei noi reprize de audieri, că fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a adus dovezi prin care să demonstreze că o anumită persoană din conducerea principalului Serviciu Secret al țării a intervenit pentru un politician din conducerea Camerei Deputaților. Probabil cea mai șocantă dezvăluire făcută de Manda, este cea care se referă dezvăluirile fostului jucător Ovidiu Puțura, care a afirmat în fața Comisie că între 2012 și 2016 majoritatea miniștrilor din Guvernul României au fost interceptați pe mandate de siguranță națională.

„Deputatul Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, a anuntat, miercuri seara 18 octombrie 2017, ca va cere Serviciului Roman de Informatii date despre vizitele pe care Laura Kovesi le-ar fi facut in 2014 la sediile “K2” si “T14” dupa ora 17.00, in afara programului. Demersul vine in urma informatiilor furnizate de fostul colonel SRI Daniel Dragomir. Pana aici, toate bune, insa daca SRI va raspunde la solicitare asa cum a facut-o in cazul sufrageriei lui Oprea, atunci ancheta moare din fasa. Ramane de vazut cum va juca directorul SRI Eduard Hellvig.

 

BINOMUL SRI-DNA SE CLATINĂ. Dezvăluiri care POT RESETA SISTEMUL. „De câte ori s-a aflat Kovesi la sediile K2 şi T14?”

 

 

Aceasta solicitare este extrem de importanta, in conditiile in care despre vizitele pe care Laura Kovesi le-ar fi facut la vila "K2" detinuta de SRI a vorbit si fostul deputat Sebastian Ghita”, potrivit jurnaliștilor de la Lumea Justiției.

 

Ce a declarat Dragomir la audierea de ieri din Comisia SRI

“Daniel Dragomir a vorbit astăzi în fața Comisie despre culoarele din justiție, dar ne-a spus și despre probe pe care le putem găsi în arhiva SRI. Domnul Dragomir era dator de la ultima audiere ca astăzi de ne aducă probe despre un mail care incrimina o anumită persoană din conducerea SRI care susține un om din conducerea Camerei Deputaților. Vă pot spune că ne-a adus aceste dovezi. Daniel Dragomir ne-a mai vorbit și despre un soft, pe care se pare că l-ar avea SRI, prin care se făceau și se trunchiau dosarele DNA. Vom colabora cu SRI pentru a lămuri această situație. Tot domnul Dragomir ne-a spus să verificăm, pe perioada anului 2014, de câte ori s-a dus doamna Kovesi la sedii ale SRI după ora 17.00. Ne-a spus că aceste vizite precedau hotărâri judecătorești de a doua zi. Ne-a spus să verificăm și ce sentințe s-au dat în dosarele judecate după vizitele doamnei Kovesi la SRI”, a declarat parlamentarul Cladiu Manda.

 

 

Panică printre susținătorii Sistemului! Cutremurul Dragomir dărâmă rămășițele Binomului

 

Dragomir, DEZVĂLUIRI despre culoarele justiției și Binom

Pe de alta parte, colonelul Daniel Dragomir a mai vorbit in fata Comisiei SRI si despre culoarele din justitiei si a prezentat ca proba un mail care ar dovedi implicarea unei persoane din conducerea SRI in sprijinirea mediatica a unui fost presedinte al Camerei Deputatilor, mai susțin sursele citate.  De asemenea, Dragomir a oferit informatii si despre un soft care, la un moment dat il avea doar SRI, si care ar dovedi faptul ca unele rechizitorii DNA au fost intocmite ori exclusiv de catre ofiteri ai Serviciului, ori impreuna cu procurorii Laurei Kovesi.

 

 

Oamenii din binomul SRI – DNA „vor fi lăsați să moară „nedecapați” în paturile lor”

 

La Comisia de control a SRI a fost audiat si fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, judecatorul Ovidiu Putura, care a facut declaratii incendiare. Potrivit acestuia, majoritatea ministrilor din perioada 2012 – 2016, dar si un numar impresionant de parlamentari, in general cei care sunt mai importanti sau mai vocali, cam de la fiecare partid, au fost interceptati pe mandate de siguranta nationala.

Citiți întreg articolul pe luju.ro!