BINOMUL SRI-DNA SE CLATINĂ. Dezvălurile de la Comisia SRI POT RESETA SISTEMUL. „De câte ori s-a aflat Kovesi la sediile SRI”

BINOMUL SRI-DNA SE CLATINĂ. Dezvălurile de la Comisia SRI POT RESETA SISTEMUL. „De câte ori s-a aflat Kovesi la sediile SRI”

Șeful comisiei de control a SRI anunță rezultatele audierilor de azi ale lui Daniel Dragomir și ale lui Ovidiu Puțura, care au adus noi dezvăluiri legate de DNA și Laura Codruța Kovesi

”Domnul Daniel Dragomir a prezentat mailul prin care o persoană din conducerea SRI a susținut un fost șef al Camerei Deputaților. A prezentat și detalii despre un soft pe care doar SRI îl avea, dar care e prezent în multe dosare ale DNA. A mai spus că trebuie verificat, în tot anul 2014, de câte ori Kovesi s-a aflat la sediile K2 și T14. Ne interesează doar vizitele făcute după ora 17, în afara programului de lucru, care sunt persoanele care au participat la aceste întâlniri și să verificăm dacă aceste întâlniri precedau hotărâri judecătorești importante ce urmau a doua zi,” spune Claudiu Manda

De asemenea, acesta adaugă că „L-am audiat și pe Ovidiu Puțura, fost judecător, fost secretar de stat, singurul judecător acuzat de dare de mită în România, a vorbit despre culoarele din justiție, dar nu pot să vă dau numele. A spus că a deranjat un nume din SRI și din această cauză a ajuns în închisoare. Majoritatea miniștrilor au fost interceptați pe siguranță națională, iar din Parlament, cei mai vocali lideri de partid. O să cerem informații de la SRI, se referă la perioada anului 2014. A spus că știa dinainte pedeapsa pe care urma să o primească.”

Ne puteți urmări și pe Google News