Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. S-a aflat câte perechi de chiloți avea Dincă. ”O mascaradă!”
Cazul Caracal. S-a aflat câte perechi de chiloți avea Dincă. ”O mascaradă!”

Cazul Caracal. S-a aflat câte perechi de chiloți avea Dincă. ”O mascaradă!”

Alexandru Cumănaşu a publicat câteva pasaje din rechitoriul în baza căruia Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată. El este acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Alexandru Cumănaşu spune că dosarul este plin de „bălării” menite să creeze impresiaa că Dincă este un geniu al răului:

Cumpănaşu: „Câte perechi de chiloți avea Dincă?Dragi români, asa-zisul RECHIZITORIU prin care Dinca a fost trimis în judecată este o mascarada fără limite. 46 de volume, ne anunță procurorii și agenții de influență ‼️ 46 de volume de ce? De BĂLĂRII menite să creeze impresia că Dinca este un geniu al răului‼️”, aşa îşi începe postarea unchiul Alexandrei.

Şi continuă: „În realitate un infractor obosit și folosit‼️ Priviți aici la pag 46 ce informații „relevante” au pus procurorii în rechizitoriu: cate perechi de chiloți avea DINCA, ce culoare, marca și desene aveau pe ei”,  mai scrie Cumpănaşu.

Câte perechi de chiloți avea Dincă? Mai jos aveţi lista cu inventarul lenejeriei intime

Dragi români,  asa-zisul RECHIZITORIU prin care Dinca a fost trimis în judecata este o mascarada fără limite, a scris Cumpănaşu pe contul său de socializare. 46 de volume, ne anunta procurorii si agenții de influenta‼️ 46 de volume de ce?! De BĂLĂRII menite să creeze impresia că Dinca este un geniu al răului‼️În realitate un infractor obosit și folosit‼️ Priviți aici la pag 46 ce informații „relevante” au pus procurorii în rechizitoriu: câte perechi de chiloți avea DINCĂ, ce culoare, marcă și desene aveau pe ei:

„Coletul nr. 3 – conține mai multe perechi de chiloți, după cum urmează:

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: