Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu a anunţat luni că va solicita urgent demontarea bannerelor electorale care o promovează pe Viorica Dăncilă. Primarul din Videle susține că bannerele ar fi fost amplasate ilegal în oraş, acesta afirmând  că pe 12 septembrie a observat cum pe străzi apar bannere cu chipul Vioricăi Dăncilă.

Au fost dispuse verificări  iar Poliţia din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în oraş au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidenţiale.  Polițiștii susțin că la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.

“Am cerut de două ori organizaţiei PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, aşa că eu consider că acele bannere montate în afară cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat primarul din Videle.

Nicolae Bădănoiu este primar  din partea PSD şi are o relaţie tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman, scrie informatiazilei.ro.