Evenimentul Zilei > Sport > Viorel Moldovan critică dur patronii Rapidului: „Îmi vine să dau cu ei de pământ, să-i calc în picioare!”
Viorel Moldovan critică dur patronii Rapidului: „Îmi vine să dau cu ei de pământ, să-i calc în picioare!”

Viorel Moldovan critică dur patronii Rapidului: „Îmi vine să dau cu ei de pământ, să-i calc în picioare!”

Viorel Moldovan, tehnicianul grupării giuleștene, și-a vărsat nervii pe patronii Rapidului, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, după ce „alb-vișiniii” nu au primit licența pentru Liga I

Tensiunile cresc în tabăra rapidiștilor, iar Viorel Moldovan face afirmații dure către șefii clubului din Grant.

„E dezamăgire totală din partea tuturor. Ce putem să mai facem acum? Ne rămâne TAS-ul, încercăm să mergem la TAS să ne obţinem dreptul de a participa în prima ligă la Lausanne.

Mai am speranţe, normal. Au mai fost cazuri când lucrurile s-au rezolvat, noi am fost nedreptăţiţi. Alţii au fost avantajaţi. Dacă luăm la puricat dosarele echipelor din prima ligă, cred că multe dintre ele nu sunt în regulă. Oricum, sunt dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nici n-am forţă să cert pe cineva, deşi îmi vine să dau de pământ cu unii!

Nu vreau să spun pe cine, pe mulţi aş vrea să-i calc în picioare, dar vreau să fiu echilibrat, să nu fac declaraţii, să fiu înţelept! Asta este, ce să facem…

Rămâne de văzut acum. Sincer, m-aş cam duce la o vânătoare. S-a deschis sezonul la căpriori, m-aş duce să mă eliberez puţin.

Rapid are nevoie de un investitor potent financiar. Nu putem să continuăm la nesfîrşit. Am ajuns la terminus acum şi cred că ar fi cazul să se încheie această aventură pentru unii dintre noi”, a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.