Chiar dacă luni a fost ziua lui de naștere, Viorel Lis a fost nevoit să o sărbătorească singur. Oana a „fugit” imediat la Paris, alături de o prietenă. După ce i-a transmis acestuia urări de bine, soţia fostului edil al Capitalei s-a îmbarcat în avion, destinaţia fiind Franţa. După ce a avut o reuşită la facultate, luând aproape 10 pe linie, şi având un soţ care o iubeşte, Oana Lis se răsfaţă, scrie Spy News.

„Azi e ziua lui Vio!!! La mulţi ani, Viorel!!!Mânca-ţi-aş tortul!!!O să-i trasmit urările voastre!!!”, a fost mesajul Oanei pentru soţul ei.

În urmă cu câteva zile, Oana Lis a postat un mesaj pe Instagram în care le cerea fanilor internauți să îi ofere o sugestie pentru un cadou de neuitat pentru soțul ei, Viorel Lis.

„Bunăăă!! Luni este ziua lui Viorel…face 75 de de ani (el credea că face 73) şi mă gândeam să-i fac o surpriză. Ar fi de preferat una drăguţă, de data aceasta. Îmi daţi şi mie nişte idei, vă rog?”, a întrebat Oana Lis. 

Reacțiile internauților au venit imediat. Dacă unii i-au transmis cele mai frumoase gânduri fostului edil al Capitalei, alții nu s-au sfiit să arunce cu replici acide, critici sau chiar ironii în masă, la adresa cuplului.