Tragedie în lumea artistică. Violonistul Gabi Stângău a murit la doar 32 de ani

Tragedie în lumea artistică. Violonistul Gabi Stângău a murit la doar 32 de ani Sursa foto: Facebook

Celebrul violonist din Maramureș Gabi Stângău a murit în această după-amiază în urma unui accident cu ATV-ul. Artistul în vârstă de numai 32 de ani a decedat la doar câteva ore după ce a susținut un concert cu Andra.

Celebrul violonist din Maramureș Gabi Stângău a murit astăzi, 17 februarie, într-un accident de ATV, la doar câteva ore după ce a susținut un concert cu Andra. Decesul artistului survine la doar două zile după ce acesta împlinise 32 de ani.

Gabi Stângău a murit la doar 32 de ani

Gabi Stângău a postat o poză pe rețelele de socializare cu doar câteva ore înainte ca acesta să-și piardă viață. De asemenea, violonistul din Maramureș a fost extrem de apreciat și în rândul internauților.

Artistul a murit după ce a pierdut controlul vehiculului pe care îl conducea. Se pare că acesta ar fi intrat într-un șanț și a fost proiectat în gardul metalic al unui imobil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Accidentul a avut loc localitatea Dumbrăvița. Potrivit infrmațiilor furnizate de polițiști Gabi Stângău circula cu viteză la momentul procedurii impactului. Echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului artist.

A pierdut controlul ATV-ului

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului", transmite IPJ Maramureș.

Gabi Stângău, ultimul recital alături de Andra

Gabi Stângău și Andra au susținut aseară, vineri, 16 februarie, un concert la Perla Cosăului. Concert care de altfel a fost transmis în direct și de violonistul din Maramureș. Artistul s-a născut în Borșa Maramureș și a studiat la Liceul de Arte Baia Mare. Recent tânărul și-a serbat ziua de naștere.

În mediul online, violonistul avea o audiență de peste 5.000 de persoane. Ultima poza postată de artist pe pagina de Facebook a strâns peste 1.000 de mesaje de condolenațe adresate familiei și soției.