Vin indienii de la Tata Motors la Jucu?

Vin indienii de la Tata Motors la Jucu?

Consiliul Judeţean Cluj negociază cu Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, realizarea unei investiţii în Parcul Industrial Tetarom de la Jucu, informează mediafax.ro.

"CJ Cluj este în discuţii şi negocieri cu reprezentanţii Tata Motors pentru deschiderea unei investiţii. Aceste discuţii vor continua în perioada următoare. Reprezentanţii companiei au vizitat deja amplasamentul Parcului Industrial Tetarom 3. Nu pot oferi informaţii privind valoarea investiţiei sau numărul locurilor de muncă preconizate", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Indienii și-au manifestat încă de anul trecut intenția pentru realizarea unei investiții în comuna clujeană. Țișe declara în aprilie 2011 că Tata Motors tatonează terenul pentru un proiect care s-ar ridica la "zeci de milioane de euro". Tata Motors are venituri anuale de circa 20 de miliarde de dolari şi face parte din grupul Tata, care include peste 90 de companii din domenii ca IT&C, inginerie, materiale, servicii, energie, produse de consum şi chimicale, cu activităţi în peste 80 de state. La Jucu vin italienii de la De’Longhi și nemții de la Bosch

În parcul industrial de la Jucu au anunțat investiții, în ultima perioadă, companiile De Longhi şi Bosch. Italienii investesc sigur. Valoarea investiției se va ridica la circa 30 de milioane de euro. De’Longhi va produce, cel mai probabil, electrocasnice. Deși autoritățile locale dau ca sigură și investiția nemților de la Bosch, aceștia spun că o decizie nu a fost încă luată. "La ora actuală, Bosch analizează oportunitatea unei investiţii în Cluj-Napoca, România. În acest context suntem în discuţii cu Guvernul României şi cu administraţia zonei industriale Cluj-Napoca. În paralel cu aceste discuţii s-au efectuat probe de sol”, au declarat reprezentanții Bosch, pentru evz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News