Evenimentul Zilei > EVZ Play > Viitorul președinte al României. Dezvăluiri bombă cu Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu, pe EVZ Play
VIDEO

Viitorul președinte al României. Dezvăluiri bombă cu Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu, pe EVZ Play

Urmăriți o emisiune fără inhibiții cu Florian Bichir, Mirel Palada, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu despre cele mai importante evenimente ale zilei.

Dezbaterea este pe canalul nostru de Youtube, EVZ CAPITAL, sau pe pagina noastră de Facebook. În studioul EVZ vin istoricul Bichir și sociologul Palada, preluând practic controlul butoanelor.
Palada aduce cu el și cele mai noi cifre legate de alegerile prezidențiale care urmează. Gabriela Firea, Emil Boc, Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană sunt ”măsurați”, ”cântăriți” cu atenție.

„Față in față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.