Evenimentul Zilei > International > Viitorul nu arată bine pentru români. „Este vorba despre supravegherea în masă a populației”
Viitorul nu arată bine pentru români. „Este vorba despre supravegherea în masă a populației”

Viitorul nu arată bine pentru români. „Este vorba despre supravegherea în masă a populației”

Președinta Comisiei Europene a avut o întâlnire cu filantropul Bill Gates, în contextul în care oficialii europeni au semnat un „parteneriat” cu compania Breakthrough Energy Catalyst, administrată de omul de afaceri. Unele voci susțin că ar fi vorba despre o supraveghere în masă a populației.

Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, cunoscut pentru pozițiile sale contra măsurilor care se iau atât la nivel european, cât și la nivel național pe fondul pandemiei de coronavirus, acuză că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a întâlnit cu afaceristul Bill Gates pentru a discuta despre supravegherea în masă a populației.

Declarațiile vin în contextul în care, potrivit unei postări de pe 19 iulie, de pe Twitter, ale șefei Ursulei von der Leyen, aceasta s-a întâlnit cu Bill Gates pentru a discuta, printre altele despre „îmbunătățirea sistemelor de supraveghere a sănătății și alertării” populației.

Românii vor ajunge la sapă de lemn. „Este vorba despre supravegherea în masă a populației”

Comisia European și compania Breakthrough Energy Catalyst, administrată de afaceristul Bill Gates, au încheiat un „parteneriat”, pe data de 2 iunie 2021, prin care se urmărește promovarea „tehnologiilor noi” care să conducă la atingerea unei economii neutre, în ceea ce privește emisia de gaze. Acest aspect este prevăzut și în proiectul Green Deal, iar măsurile vizează statele din întreaga Uniune Europeană.

Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș susține că în cadrul întâlnirii șefei CE cu Bill Gates a fost vorba despre discuții referitoare la „supravegherea în masă a populației”.

„Este halucinant să vezi că firme private ajung să semneze parteneriate cu Comisia Europeană, pentru a-și impune propriile tehnologii și promova politici publice utopice care îi vor duce la sapă de lemn și deroba de drepturi și libertăți fundamentale pe cetățenii Uniunii Europene, inclusiv pe cei din România.

Comisia Europeana își depășește toate prerogativele prevăzute de tratatele UE prin aceste înțelegeri. Această Comisie, în loc să fie în slujba cetățenilor UE, e preocupată, se vede, doar de supravegherea în masă a europenilor, de impunerea vaccinării cu seruri experimentale și a testării cu kit-uri ce dau erori mari și, nu în ultimul rând, cu promovarea de politici economice și publice care vor să distrugă suveranitatea statelor naționale membre UE”, a declarat Cristian Terheș.

Uniunea Europeană se transformă într-un lagăr

Prevederile din cadrul proiectului Green Deal vor îngenunchea economia statelor Uniunii Europene, este de părere europarlamentarul Cristian Terheș. Potrivit poziției acestuia, noile măsuri ce se vor aplica vor îmbogăți foarte puțini oameni, în timp ce restul vor ajunge la sapă de lemn. Aceasta va fi și situația României, spune Cristian Terheș.

„În viziunea părinților fondatori ai UE, comunitatea europeană a fost despre libertate, naționalitate, diversitate, solidaritate și prosperitate, nu despre restricții, controlul populației, uniformitate, deznaționalizare și încălcarea suveranității națiunilor europene. Actuala Comisie Europeana și majoritate din Parlamentul European subminează însăși rațiunea de a fi UE, transformând-o dintr-un spațiu al libertății într-un lagăr, unde cetățenii ajung efectiv asemenea iobagilor, ce doar lucrează și plătesc taxe.

Evident, mă voi opune oricărei astfel de politici publice și voi cere clarificări Comisiei Europene despre întâlnirea dintre Ursula von der Leyen cu Bill Gates”, a notat europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, pe Facebook.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: