Evenimentul Zilei > Monden > Viitorul arată sumbru. Cum a fost primul concert de la începutul pandemiei din Tel Aviv
Viitorul arată sumbru. Cum a fost primul concert de la începutul pandemiei din Tel Aviv

Viitorul arată sumbru. Cum a fost primul concert de la începutul pandemiei din Tel Aviv

Vineri a fost prima zi în care s-a organizat un concert în Tel Aviv de la începutul pandemiei. Acest eveniment a demonstrat că viitorul este unul sumbru și strict. Bineînțeles că viitorul se anunța sumbru doar pentu persoanele care nu s-au vaccinat.

Vineri a fost prima zi în care s-a organizat un concert în Tel Aviv de la începutul pandemiei. Acest eveniment a demonstrat că viitorul se anunță sumbru doar pentu persoanele care nu s-au vaccinat.

La concertul de vineri au participat câteva sute de persoane, toate vaccinate împotriva COVID-19. Evenimentul a fost organizat pe stadionul de fotbal Bloomfield.

Ce a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei din Tel Aviv

„Întrucât majoritatea populației noastre este deja vaccinată, după un an de COVID, putem să ne deschidem activitățile culturale și de divertisment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei din Tel Aviv, arătând că acesta este primul dintr-o serie de concerte.

Dansând și purtând măști de protecție, cei aproximativ jur de 500 de spectatori au urmărit presatația unui interpret pop în vogă în Israel, Ivri Lider, relatează presa internațională.

Accesul a fost permis doar pentru cei vaccinați

„Este cu adevărat grozav. Sper că acesta este începutul unei perioade în care vom putea reveni la viața noastră reală”, a spus o participantă la eveniment, conform sursei citate.

Spectatorilor li s-a permis accesul pe stadion doar în baza unui certificat de la Ministerul israelian al Sănătății, document care atestă că titularul a primit ambele doze de vaccin Pfizer .

Mai mult de jumătate din populația statului Israel a primit cel puțin primă doză de vaccin coronavirus. Populația acestei țări însumează 8,8 milioane de persoane.

În Israel, accesul la evenimente culturale, în săli de sport și în hoteluri este permis în prezent doar persoanelor cu certificat de vaccinare.

Autoritățile israeliene au raportat circa 800.000 de persoane infectate cu COVID de la începutul pandemiei. Dintre acestea, circa 6.000 au murit.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: