„Eşti gay, cară-te!. Şi le dă jos din maşină. Cu aceste cuvinte, un şofer de la Uber a alungat pur şi simplu o fată care abia se despărţise de iubită sărutând-o pe gură. Videoul agresiunii a devenit viral pe reţelele de socializare în câteva ore.

Kristin Michele şi iubita sa, Jen Mangan, mergeau la un concert la Camden când a avut loc acest episod. După cum relatează yagoo.com cele două s-au sărutat, nimic mai mult. Dar Cyinthia – acesta e numele taximetristei – când a văzut faza respectivă, s-a înfuriat la maxim.

În filmuleţul publicat pe Facebook de Kristin Michele, se vede clar Cynthia tunând şi fulgerând împotriva fetei până în momentul în care îi smulge camera foto din mână. „Afară din maşina mea! – repetă taximetrista într-o criză de nervi. Ţi-am spus, afară, ieşi imediat!”. Iar când Kristin o întreabă dacă o dă afară fiindcă e gay, femeia nu ezită să-i confirme: „Bineînţeles – răspunde ea – aceasta este maşina mea personală şi accept să se urce în ea numai cine vreau eu, clar? Marş de-aici sau chem poliţia”. Dar necazuri va avea doar ea.

După cum relatează Yahoo News, Cynthia a fost dată afară de firmă fiindcă a violat regulile comunităţii Uber care ”interzice discrimiarea clienţilor pe bază de rasă, identitate de gen, vârstă sau altă caracteristică protejată de legile în vigoare”. Video puteţi urmări AICI. Avertisment: videoclipul conține un limbaj nepotrivit.