Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Se lasă cu scântei! Oana Marica și Alex Bodi s-au sărutat în mijlocul zilei, chiar în fața unui restaurant celebru din Herăstrău

VIDEO/ Se lasă cu scântei! Oana Marica și Alex Bodi s-au sărutat în mijlocul zilei, chiar în fața unui restaurant celebru din Herăstrău

Oana Marica și Alex Bodi par genul de persoane cărora le place să-și trăiască poveștile de dragoste cu năbădăi. După o perioadă de tatonări, Alex declara că este un bărbat liber, iar Oana se distra în compania altor persoane. Se pare însă că lucrurile s-au schimbat din nou și afaceristul și Oana Marica și-au asumat public relația.

Dacă la începutul relației, cei doi doar lăsau să se înțeleagă că sunt împreună în diverse situații : fie în vacanță la Cannes, fie la Monaco, fie la aceleași mese în cluburile din Capitală, acum Oana Marica și Alex Bodi ies singuri în oraș, fără să mai aibă nevoie de prieteni care să-i „acopere”.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Zilele trecute fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi în momentul în care luau masa pe terasa unui restaurant cunoscut din parcul  Herăstrău. Fără să fie însoțiți de vreun prieten, se vedea cu ochiul liber că Oana și Alex erau la o întâlnire romantică: ea râdea la afirmațiile lui, se alinta atunci când omul de afaceri o complimenta, iar el o sorbea din priviri. Din gesturile lor părea că flacăra iubirii s-a reaprins și că Oana a trecut peste declarația lui Bodi de acum o săptămână în care spunea că este singur și că îi este foarte bine așa, iar că în momentul de față caută liniște, nu să aibă cu orice preț companie în vacanțe.

L-a prins de față și l-a sărutat cu patos

Deși „liniștea” în cuplu nu este punctul forte al Oanei Marica, cunoscută pentru scandalurile pe care le-a avut cu foștii parteneri de viață, Alex Bodi pare să-i acorde credit. Sau poate omul de afaceri este atât de îndrăgostit de brunetă încât vrea să acorde o șansă acestei relații. Doar ei știu cât sunt de îndrăgostiți unul de celălalt, dar cert este că se potrivesc din toate punctele de vedere. Ambii arată impecabil, fiind pasionați de sport și alimentație sănătoase, sunt înnebuniți după lux, după vacanțe exotice, dar și după fotografii pentru social media. Cel mai important, amândoi iubesc cu patos.

Lucru care se vede liber și în cele mai recente fotografii cu ei doi. După ce au terminat de mâncat, cei doi au părăsit restaurantul, nu înainte de a-și lua rămas bun. Mai întâi Alex a fost cel care și-a tras iubita de mână și a sărutat-o, iar ea s-a cuibărit la pieptul ei, ca mai apoi Oana să-l prindă de față și să-l sărute cu foc. După această scenă, extrem de firească pentru orice cuplu, cei doi au urcat fiecare în mașina personală și au demarat spre locurile unde aveau treabă.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: