Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Monica Orlanda nu-l scapă din ochi pe Alin Cocoș. L-a însoțit la o ieșire „cu băieții”

VIDEO/ Monica Orlanda nu-l scapă din ochi pe Alin Cocoș. L-a însoțit la o ieșire „cu băieții”

De când au devenit părinți, Alin Cocoș și Monica Orlanda au devenit și mai apropiați decât erau, fiind extrem de rar văzuți separat. Chiar și atunci când Alin își dă întâlnire cu gașca lui de băieți, din „peisaj” nu lipsește mama fiului său, Andreas. Dacă alte femei și-ar fi lăsat partenerii de viață să meargă singuri la astfel de întâlniri, se pare că Monica nu a vrut să-l scape din ochi pe Cocoș Jr.

Deși a avut un renume de „Don Juan”, afișându-se de-a lungul timpului cu femei precum Ilinca Vandici sau Gina Pistol, de când a devenit tată, Alin Cocoș s-a cumințit. Iese în parc cu Andreas, merge în vacanțe doar cu iubita lui, iar ieșirile la cluburile de fițe s-au rărit considerabil. Cu toate acestea, nu pare că Monica Orlanda are încredere deplină în el

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

. Zilele trecute, fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi în compania unor prieteni. Încojurată de cinci bărbați, Orlanda atrăgea toate privirile, iar bărbații erau mai mult absorbiți de frumusețea ei, decât de discuțiile lor. Ce-i drept, Monica și-a revenit spectaculos după sarcină și, deși nu este adepta unui stil vestimentar extravagant, își alege cu atenție piesele pe care le poartă, astfel încât reușește de fiecare dată să se facă remarcată.

După ce au mâncat, au băut, au râs și au povestit, grupul de prieteni au mutat discuția în mijlocul străzii, acolo unde prietenii lui Alin își parcaseră motocicletele. Pasionat de viteză și motociclete, Cocoș a lăsat-o mai moale în ultima vreme, așa că, înainte de a urca în mașină, s-a așezat pe unul dintre motoarele parcate, parcă vrând să-și aducă aminte de serile când gonea cu viteză pe străzile din București. La un moment dat, mai activă în discuție era Orlanda, care râdea de tatăl fiului ei că l-a luat somnul atât de devreme și că vrea să „spargă gașca”. Pentru a-l determina să mai stea un pic, Monica l-a masat pe gât și a încercat să-l revigoreze.

Polițistul a pus-o să sufle în etilotest

Fără rezultat, căci Alin a cerut să se îndrepte spre casă. Pentru că el consumase alcool la întâlnirea cu băieții și-a rugat iubita să se urce la volan, lucru care a fost extrem de inspirat căci, la nici câțiva metri un echipaj de poliție i-a tras pe dreapta. După ce polițistul s-a legitimat și i-a cerut Monicăi să prezinte permisul și actele mașinii, a pus-o să sufle în etilotest. Se pare că-i văzuse că au ieșit dintr-un restaurant din zona de Nord a Capitalei și nu a crezut-o pe cuvânt atunci când i-a zis că ea nu a consumat băuturi alcoolice.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: