Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Gabi Balint a uitat că are trei stenturi la inimă. Fostul fotbalist a dat iama în prăjituri

VIDEO/ Gabi Balint a uitat că are trei stenturi la inimă. Fostul fotbalist a dat iama în prăjituri

În urmă cu doi ani, Gabi Balint a fost operat de urgență la Spitalul Fundeni după ce a suferit un infarct. Atunci i s-au implantat trei stenturi la inimă, iar medicii i-au recomandat să evite evenimentele stresante și să acorde o mai multă atenție stilului de viață. Se pare însă că fostul mare fotbalist nu mai ține cont de sfaturile medicilor atunci când vine vorba de micile plăceri ale vieții.

De când s-a mutat din București, Gabi Balint revine în Capitală doar atunci când este invitat la vreo emisiune sportivă sau are vreo treabă de făcut. Asta s-a întâmplat zilele trecute când, cel mai probabil alături de iubita lui, Luciana Pop, fostul fotbalist a venit în București și a oprit imediat într-un centru comercial.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi nu în momentul în care își căutau haine pentru noul sezon, ci dând iama în prăjiturile unei cunoscute patiserii. Se pare că, înafară de fotbal, Gabi Balint mai are o mare slăbiciune…dulciurile. Fostul selecționer a uitat de operația de la inimă și de sfaturile medicilor și a dat iama în tartele cu fructe, chiar sub ochii iubitei sale. Chiar dacă au luat mai multe produse de patiserie și dulciuri la pachet, Balint nu s-a putut abține să nu mănânce câteva acolo, pe loc. Nu a avut răbdare nici măcar să se așeze la mesele amplasate în interiorul centrului comercial. Abia după ce și-a satisfăcut pofta de dulce, cei doi au plecat împreună spre ieșire.

S-a retras din fotbal la 31 de ani

Gabi Balint este unul dintre cei mai mari fotbaliști români din toate timpurile. Prima echipă la care a jucat a fost Hebe Sângeorz-Băi, iar în 1978 a fost selecționat de către echipa bucureșteană Luceafărul. La clubul lui de suflet, Steaua București a venit în 1980. În perioada 1980-1990 a jucat pentru Steaua cu care a câștigat Cupa Campionilor Europei, Supercupa Europei, patru Cupe al României și cinci titluri de campion al României. Din 1990 a jucat timp de trei ani pentru echipa spaniolă Real Burgos.

A strâns 34 de selecții la echipa națională, pentr care a marcat 14 goluri. Din păcate, după o accidentare gravă, a fost nevoi să se retragă. Avea doar 31 de ani când și-a încheiat cariera de jucător și a trecut la cea de antrenor. A ocupat banca tehnică a celor de la Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, FC Vaslui, Universitatea Craiova. A fost selecționerul reprezentativei Republicii Moldova în campania de calificări pentru Euro 2012.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: