Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Fetele lui Keo fac gașcă să iasă la mall. Cum se comportă Misty cu micuța Arya când sunt singure
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Fetele lui Keo fac gașcă să iasă la mall. Cum se comportă Misty cu micuța Arya când sunt singure

Misty și Keo trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor, iar toată atenția le este îndreptată către micuța Arya. În timp ce Keo se împarte între carieră și rolul de tată, Misty o implică pe fiica ei în majoritarea activităților sale. De curând cele două au făcut gașcă cu o mămică și fiica ei și au mers împreună la cinematograf.

Fotoreporterii EVZ le-au întâlnit pe cele două în parcarea centrului comercial din zona de Nord a Capitalei. Deși aveau ce face în mall, mai ales că s-au redeschis și spațiile de joacă pentru copii, Misty a preferat să petreacă minute bune în parcare, în dreptul mașinii pentru a putea fuma liniștită câteva țigări.

În timpul sarcinii Misty anunța că s-a lăsat de fumat, ca mai apoi să spună că a renunțat complet la acest viciu. Din fotografii reiese că renunțarea la fumat este doar verbală. Extrem de precaută cu sănătatea fiicei sale, iubita lui Keo a lăsat-o pe fetița ei în mașină cât timp ea a „sudat” țigară după țigară și a savurat o băutură energizantă. La setea cu care trăgea din țigară și faptul că le aprindea una după cealaltă ne face să credem că Misty ori se ferește de Keo, fie nu poate să-și satisfacă dependența de tutun acasă din cauza faptlui că nu vrea să o expună pe micuță la fum.

Abia după ce și-a luat porția de tutun, Misty a luat-o pe micuța Arya din mașină și s-au îndreptat împreună spre mall, acolo unde le aștepta o prietenă de-a cântăreței și fetița acesteia. La trei ani, împliniți în luna ianuarie, micuța este în continuare foarte dependentă de mama ei și vrea mai mereu în brațele acesteia. Fiica lui Keo a uitat de mama ei abia când și-a văzut partenera de joacă și au început să alerge împreună pe culoarele centrului comercial. Cele patru au mers împreună la cinematograf pentru a cumpăra bilete la „Tom și Jerry”, singurul film pentru copii difuzat la ora aceea. Deși are grijă de alimentația micuței, la ieșirea între fete, Misty a făcut un compromis și i-a luat fiicei sale nachos și popcorn.