Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Raicu vrea să contribuie la bunăstarea Planetei. Învăță cum să recicleze corect deșeurile
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Raicu vrea să contribuie la bunăstarea Planetei. Învăță cum să recicleze corect deșeurile

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Andreea Raicu s-a implicat în tot soiul de proiecte, a devenit speaker motivațional, life coach și promotor unui stil de viață sănătos. Mai nou, bruneta vrea să contribuie la bunăstarea Planetei și încearcă să convingă cât mai mulți oameni să-i urmeze exemplul.

În weekend-ul trecut, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Andreea Raicu la evenimentul Roaba de cultură organizat în parcul Herăstrău. Deși la prima vedere părea o ieșire de socializare și relaxare cu prietena ei Corina Bârlădeanu, Andreea se afla la eveniment pentru un cu totul alt motiv: să se întâlneascu cu Raluca Fișer, președinte Green Revolution.

„La cât timp petrec cu Raluca Fiser nu aveam cum să nu încep să învăț cum să contribui la bunăstarea Planetei”, a scris Andreea Raicu despre întâlnirea de pe 5 iunie. După ce a luat parte la lansarea cărții „Baterel și Amy te învață”, Andreea și-a luat ghidul despre colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor pentru a-l studia și a-i învăța și pe alții cum să contribuie la bunăstarea Planetei. Profitând de direcția în care s-a îndreptat în ultimii ani, aceea de a încerca să le dea sfaturi celor din jur, Raicu își sfătuiește comunitatea să înlocuiască sacoșele de plastic cu cele din bumbac reutilizabil, să înlocuiască la consumul de carne cel puțin o dată pe săptămână și să consume produse locale, să meargă cu bicicleta, trotineta sau metroul, să stingă lumina când iese din încăpere, să doneze hainele și jucăriile pe care nu le mai folosesc, să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile, să recicleze bateriile și deșeurile electrice, dar mai ales să oprească apa când se spală pe dinți, să renunțe la vesela de unică folosință și să colecteze uleiul uzat.

Arată impecabil la 44 de ani

Stilul de viață și alimentar pe care le-a abordat în ultimii ani au contribuit mult atât la silueta Andreei cât și la starea ei psihică. La aproape 44 de ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare, bruneta are 58 de kilograme la 1,75 m și un corp armonios. Conștientă de cum arată, Raicu nu-și ascunde formele în haine largi, ci le pune în valoare. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când și-a făcut apariția la evenimentul din parcul Herăstrău cu o salopetă mulată asemenea celor folosite pentru antrenamentele în sală. Dat fiind faptul că temperaturile erau destul de ridicate, fosta prezentatoare TV s-a dezgolit în partea de sus, defilând într-o bustieră. Extrem de mândră de cum arată, Andreea a avut curajul să  pozeze nud și să le arate fotografiile prietenilor ei virtuali.