Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ El este bărbatul care nu o scapă din ochi pe Bianca Drăgușanu. A avut „coadă” și la shopping

VIDEO/ El este bărbatul care nu o scapă din ochi pe Bianca Drăgușanu. A avut „coadă” și la shopping

De ceva vreme, Bianca Drăgușanu refuză să mai vorbească despre bărbații din viața ei, însă fără să spună dacă este sau în într-o relație. Totuși, există un bărbat în ultima lună se ține mai mereu după ea, nu o scapă din ochi și este mai mereu la dispoziția ei. Tânărul este nelipsit din preajma ei chiar și atunci când vine vorba de cumpărături la mall.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în momentul în care se pregătea să intre într-un centru comercial. Deși la mall obișnuiește să meargă singură sau, cel mult, cu prietenele, de această dată lângă ea pășea un bărbat.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Nu este vorba de vreun nou iubit sau un tânăr cu care să-l facă gelos pe Gabi Bădălău, ci un bărbat pe care l-a angajat pe postul de șofer. Luna trecută, Bianca a fost surprinsă că a depășit o coloană de mașini din Capitală, motiv pentru care a rămas fără permis de conducere. Potrivit informațiilor, oamenii legii au oprit-o în zona Lacul Tei după ce a depășit o coloană de autovehicule oprite la semafor, circulând cu viteză pe sensul opus de circulație. Pe lângă faptul că i s-a suspendat exercitatea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 30 de zile, Drăgușanu s-a ales și cu o amendă de 580 de lei. Îmbrăcată cu o ținută sport, dar extrem de sexy, care îi punea în valoare formele, Bianca nu a trecut neobservată. Singurul care nu se uita la posteriorul ei care ieșea în evidență prin pantalonii mulați, era chiar angajatul ei. De cum a coborât din autoturism, Bianca și-a luat telefonul în mână și a început să vorbească încontinuu la el.

Își schimbă frecvent telefoanele

Fiind dependentă de telefonul mobil, după cum singură recunoaște, motivul principal pentru care Bianca se afla la mall era pentru a-și repara telefonul. A mers glonț către magazinul care comercializează și se ocupă de service-ul dispozitive ale aceluiași brand pe care îl utilizează și Drăgușanu. Pesemne clientă fidelă, căci blonda își schimbă frecvent telefoanele mobile sau le repară după ce, după un puseu de nervi aruncă cu ele pe unde apucă, căci angajații de acolo au recunoscut-o imediat și au ajutat-o instant.

Nu poartă doar haine de brand

Profitând de faptul că a terminat cu reparațiile telefonului mobil într-un timp mai scurt decât preconizase, Bianca s-a oprit și la câteva magazine de haine. Deși este faimoasă pentru gențile, pantofii sau accesoriile de brand, atunci când vine vorba de haine, fosta prezentatoare TV nu pare să aibă probleme să-și cumpere și piese de la magazinele de mass market. Dovadă stau cele mai recente poze realizate de fotoreporterii EVZ. Bianca a părăsit mall-ul după ce și-a cumpărat ceva de la un magazin destul de accesibil pentru mulți români.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: