Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Bianca Drăgușanu a făcut circ în parcarea unui centru comercial. „Mă-ta știe că ești o vacă cu crengi sau un bou cu toartă?”
FOTO. Bianca Drăgușanu a făcut circ în parcarea unui centru comercial. „Mă-ta știe că ești o vacă cu crengi sau un bou cu toartă?”

FOTO. Bianca Drăgușanu a făcut circ în parcarea unui centru comercial. „Mă-ta știe că ești o vacă cu crengi sau un bou cu toartă?”

Nu există zi de la Dumnezeu ca Bianca Drăgușanu să fie și ea liniștită. Fie este ținta unor scandaluri, fie ajunge în situații și discuții care o deranjează, fie își crează singură momente în care să-i crească tensiunea. Cert este că și miercuri după masă, Bianca s-a enervat la culmea, de această dată în parcarea unui centru comercial din cauza unui alt șofer care, din punctul ei de vedere, nu parcase regulamentar.

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care se chinuia să coboare din mașina ei, un SUV negru. Ce-i drept, din cauza celuilalt autoturism, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să se strecoare un pic pe lângă perete, dar asta și pentru că formele voluptoase nu o „ajutau” în situația de față. Chiar dacă ar fi putut să înjure în gând și să se ducă ora de sport pentru care venise, Bianca a petrecut minute bune în parcare, filmând mașina cu pricina și înjurând proprietarul.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

„Sunt în parcarea mall-ului și mă confrunt cu o situație destul de dificilă. Eu parchez destul de corespunzător pentru că nu mi-o caut cu lumânarea, dar se pare că sunt alții care parchează cum îi taie capul. Deși eu am o mașină destul de mare, vin unii cu o mașină de genul „tocairici” și parchează total aiurea, apoi se miră că nu are cum să intre în mașină. Ca să înțelegeți”, s-a plâns Bianca într-o filmare pe Instagram.

Blonda nu s-a „răcorit” doar cu o remarcă, ci a continuat circul. „Cum mă-ta vii tu să te parchezi așa pe locul ăsta? Adică eu să nu am loc să mă dau jos din mașină, dar tu să te parchezi așa. Cum vine asta?”, a mai spus Drăgușanu care, la un moment dat, conștientă poate de faptul că exagerase într-o filmare, că a spus mai multe cuvinte urâte decât ar fi trebuit, s-a gândit să nu posteze filmulețul respectiv, așa că a reluat filmare. S-a reîntors în parcare și a luat-o de la capăt, de data asta cu o voce un pic mai domolită.

„Apelez la voi (n.r. prietenii virtuali) că nu știu cum să procedez acum. Nu am idee. Nu de alta, dar sunt convinsă că o să-mi ridice ștergătoarele pentru că este un toartă cu coadă sau o vacă cu crengi. Doar un bou cu toartă sau o vacă cu crengi ar fi putut parca în halul ăsta. Culmea este că tot genul ăsta de oameni sunt ăia care îți ridică ștergătoarele : proști, răi, frustrați, care au și tupeu maxim. Mă-ta știe cum parchezi tu ? Mă-ta știe că ești o vacă cu crengi sau bou cu toartă ? Întrebare de baraj.Aș fi vrut să văd cine este cel care a parcat așa, să văd dacă are vreo scuză. Dar nu cred că are vreo scuză. N-ai cum. Nu știu de ce, dar sigur este vreun bărbat. Sunt 99% sigură”, a mai spus Bianca Drăgușanu.