Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVIDEO/ Când Florin Salam nu este acasă, Roxana Dobre „rupe” conturile bancare. Soția cântărețului a petrecut minunte bune la bancă

VIDEO/ Când Florin Salam nu este acasă, Roxana Dobre „rupe” conturile bancare. Soția cântărețului a petrecut minunte bune la bancă

Roxana Dobre a fost răsfățată de soțul ei, Florin Salam, încă de la începuturile relației. Bruneta nu s-a uitat niciodată la bani atunci când a vrut să-și satisfacă capriciile, fie ele și unele superficiale. Totuși, de când a devenit mămică, Roxana părea că este mai chibzuită cu finanțele familiei Stoian. Se pare însă că are aceleași metehne și îi place să știe că are mereu bani suficienți în portofel.

Chiar dacă pandemia i-a diminuat considerabil veniturile, Florin Salam a avut grijă ca familiei sale să nu-i lipsească nimic și Roxana să aibă pe mână câți bani are nevoie.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

Totuși, zilele trecute, bruneta a avut impresia că se întâmplă ceva cu conturile familiei, așa că a mers de grabă la sediul băncii unde are contul. Aproape o oră a stat Roxana Dobre în locație, timp în care mama ei o aștepta în față. Fotoreporterii EVZ au suprins-o pe soția lui Florin Salam în timp ce mai avea puțin și își pierdea răbdarea în fața ghișeului. Deși era vizibil că ajunsese la capătul răbdării, bruneta s-a menținut calmă și nu a iscat niciun scandal în mijlocul băncii.

S-a scuzat în fața copiilor cu multe prăjituri

Conștientă probabil de faptul că va pierde minute bune la bancă, înainte de a intra în sediu, Roxana a mers la o patiserie din apropiere, deținută de Cristina Copos de unde a cumpărat mai multe prăjituri pentru copiii ei. Îmbrăcată sport, ceea ce se întâmplă destul de rar, soția cântărețului de muzică de petrecere și-a accesorizat ținuta cu bijuterii scumpe, dar și cu o geantă de colecție, ediție limitată, a cărui preț ajunge la câteva mii de euro.

 


Accesează: