Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Bianca Drăgușanu are de furcă cu fiica ei, Sofia. „Crede că sunt regină și vin așa banii la mine”

VIDEO. Bianca Drăgușanu are de furcă cu fiica ei, Sofia. „Crede că sunt regină și vin așa banii la mine”

Biancăi Drăgușanu abia dacă îi vine să creadă că, acum 5 ani, pe vremea asta, o aducea pe lume pe fiica ei, Sofia Natalia. Deși nu o mai vede ca pe un copil mic și încearcă să-i vorbească ca unui adult, Bianca susține că are de tras cu Sofia, mai bine zis cu caracterul ei puternic, și că încearcă de pe acum să-i explice că viața nu este tocmai roz.

Chiar dacă a jurat că fiica ei va avea parte de o copilărie fără lipsuri și că va încerca să-i ofere tot confortul, Bianca Drăgușanu a ajuns la concluzia că trebuie să o învețe de mică cu adevărurile vieții.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

„Ea vrea să se facă regină. De ceva vreme doar asta îmi spune, că ea vrea să fie regină, că nu vrea să facă nimic, să fie ca mine. I-am zis cum i se pare ei că eu nu fac nimic. I-am explicat că mă duc la rochii, o iau și o duc la gradiniță, la dansuri, la engleză, la o grămadă de lucruri pentru care plătesc o grămadă de bani, iar banii nu vin așa din cer. Ea credea că eu sunt regină și vin așa banii la mine.

Așa că acum suntem la chestia asta că trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată. Chit că are 5 ani, trebuie să știe că trebuie să fie responsabilă și asumată”, a povestit amuzată Bianca pentru EVZ. Culmea este că nici ea, nici Victor Slav, nu-și imaginau vreodată că micuța va ajunge să se transforme într-o prințesă, căci în primii ani de viață nu voia să audă de rochițe și abia dacă o lăsa pe mama ei să o pieptăne.

„Îmi aduc aminte o zi de naștere de-a ei, chiar în platoul unei emisiuni TV. Ce mi-a făcut atunci. Eram îmbrăcată ca un pui de fotbalist, din ăla de la Chiajna. Ceva rău de tot. Avea și ciorapii de altă culoare. Acum numai rochițe, fustițe și sclipiciuri”, a mai spus Drăgușanu.

Vrea să o ducă la Disneyland de ziua ei

Sofia nu doar că este prințesă și a început să acorde atenție hainelor și accesoriilor, dar a făcut deja primele victime la grădinția unde se duce. „Are iubit. Mi-a zis că ea s-a îndrăgostit. Îl cheamă Luca. I-am zis să-și dea reconfigurare și să se ducă să-i spună el s-a îndrăgostit de ea. Nu ea de el. I-am spus eu exact ce înseamnă îndrăgosteala și-a dat seama că, de fapt, băiatul s-a îndrăgostit de ea”, ne-a mai povestit Bianca.

Cele două se pregătesc de petrecere și, deși spera să o ducă în parcul de distracții Disneyland, se pare că vor rămâne în țară pentru a sărbători aniversarea celor 5 ani de viață. „Încă nu știu ce fac de ziua Sofiei pentru că aș vrea să o duc la Disneyland, anul acesta, că deja e mare și înțelege, dar Victor a zis să rămânem aici, să facem ceva aici, la restaurantului lui. Chiar nu știu”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: