Evenimentul Zilei > Actualitate > Video. Arde restaurantul în care și-a făcut Borcea nunta!
VIDEO

Video. Arde restaurantul în care și-a făcut Borcea nunta!

Un restaurant de lux, frecventat de vedete autohtone precum Gigi Becali, a luat foc. Acolo, au făcut petrecerile de nuntă, printre alții, Cristi Borcea și Cabral.

Un complex de lux în care au fost organizate evenimente numeroase pentru VIP-uri a luat foc.

Est vorba despre Ambasad’Or din Otopeni, loc în care au fost organizate petreceri de lux dar și pentru nunțile unor personaje celebre precum Crisi Borcea sau Cabral.

Din primele informații transmise de ISU București-Ilfov reise că a izbucnit un incendiu în bucătăria unui complex din strada Odai, din orașul Otopeni, județul Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă pe o suprafață de aproximativ 2000 de meetri pătrați, cu degajări mari de fum.

Nu sunt persoane surprinse în interior.


Alertă pe Aeroportul Otopeni. Sute de persoane, evacuate de urgență | Foto

Armata, în alertă! Incident grav la o importantă bază militară


La ora transmiterii acestei știri, pompierii intervneau cu 11 autospeciale de stingere, pe trei laturi ale clădirii.

Este o mare degajare de fum, iar una dintre laturi ardea cu flacără la parter și pod.

Destinația clădirii este sală de evnimente, iar din primlee informații în interior se afla doar personalul administrativ.

Incendiul a fost localizat, marți după amiază, însă pompierii au rămas la fața locului pentr stingerea focarelor și pentru a preîntâmpina reizbucnirea flăcărilor.

În complexul de lux a avut loc, în august 2011, Gala Premiilor VIP. În aceeași lună, tot acolo, a fost organizată petrecerea de nuntă dintre Cristi Borcea și soția sa, Alina.

Cristi Borcea si Alina Vidian le-au pregatit celor peste 500 de invitați la nuntă un meniu la standare Michelin, extrem de fastuos, pregatit de Joseph Hadad, un celebru bucatar israelian. Un astfel de meniu ajunge la 600 de euro.

Printre cei peste 600 de invitați s-au numărat  Giovani Becali, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Bela Kassai (secretar general al FRF), Marius Stan (patronul Oțelul Galati), Andra și Cătălin Măruță, Cabral și Andreea Patrascu.

La același complex și-au sărbătorit nunta și Cabral, alături de soția sa, Andreea Pătrașcu, în august 2015.

În Gala Premiilor VIP din anul 2019, organizată tot la același complex de lux, Nicusor Stan, președintele Complexului Ambasad’Or Otopeni a primit premiul „Lumea Afacerilor” pentru o ascensiune extrem de rapidă în piața centrelor de evenimente și entertainment.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: