Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Adi Nartea este un părinte atipic. Nu le cumpără fetelor lui cadouri. Are și o explicație!

VIDEO/ Adi Nartea este un părinte atipic. Nu le cumpără fetelor lui cadouri. Are și o explicație!

Adrian Nartea, protagonistul serialului VLAD, și partenera lui de viață, Alina Ferinceac, au împreună două fete, Mara și Petra. Dacă fostul model își mai răsfață fetele și le cumpără și lucruri de care poate nu au nevoie, actorul este strict din acest punct de vedere. Adi mărturisește că nu își umple fiicele de cadouri, considerând că nu astfel le arată iubirea față de ele.

Cu câteva zile înainte de a se lansa ultimul sezon din serialul VLAD, Adi Nartea ne-a mărturisit cât de mult l-a schimbat rolul de tată. Din luna martie, familia i s-a mărit cu încă o fetiță, însă asta nu l-a determinat să-și schimbe valorile după care vrea să-și crească copiii.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

„De fiecare dată când vin din vreo deplasare, de la vreun eveniment pe care îl prezint sau alte chestii, că mai fac și altele pe lângă VLAD, toată lumea mă întreba ce îi iau Marei, fiica mea mai mare. Ziceam mereu că nu îi iau nimic. De ce? Pentru că eu vreau ca ea, când mă întorc acasă, să se bucure de mine, nu de ce îi aduc eu. Ăsta este lucrul principal. Din când în când i-am mai luat, am mai recompensat-o. Acum suntem în negocieri cu un PSP. A fost cu mine la o campanie și i-am promis că din banii pe care ea i-a câștigat o să primească un PSP pentru că-i place „Just dance” (nr. un joc cu dans)”, a povestit Nartea pentru EVZ.

Deși la prima vedere pare că Nartea a cumpărat jocul pe televizor și pentru el, căci Mara nu are nici 6 ani, actorul ne-a mărturisit că nu are astfel de pasiuni, și că preferă să facă sport decât să stea în fața unui televizor sau al unui calculator și să se joace.

„Pe mine jocurile astea pe televizor nu m-au prins. Am avut o etapă în facultate când am jucat tot felul de jocuri, dar atât. După aceea, timpul pe care l-aș fi petrecut la calculator, era un timp pierdut. Eu făcând sport de performanță, pe mine  mă iau bâzdăcii dacă stau prea mult într-un loc și nu pot să stau. Dacă mă pui să stau 3 ore în fața unui calculator eu înnebunesc. Ăsta a fost avantajul meu că nu m-au prins jocurile”.

Și-au împărțit sarcinile

Încă de la primul copil, Adi Nartea și-a ajutat soția în ceea ce privește creșterea și educația micuței. În același ritm au continuat și atunci când a venit Petra, cea de-a doua fetiță. „Încercăm să nu fim împărțiți, dar teoretic nu prea avum cum. Eu mă ocup de Mara mai mult, iar Alina se ocupă de Petra pentru că alăptează și pentru că alăptatul e la cerere, nu e la program. Încercăm cumva să o implicăm și pe Mara, să nu o detașăm sub nicio formă, să-i spunem că ce facem, facem pentru Petra. Deocamdată o percepe pe sora ei ca pe o jucărie, ca pe un copilaș de care are și ea grijă. Emoțional vorbind mai simte gelozie și ne zice să o mai iubim și pe ea, dar își dă seama. E o diferență de 5 ani între ele și atunci cumva ne bazăm și pe treaba asta”, a mai declarat actorul pentru EVZ, completând că nu crede că în viitorul apropiat cele două surori se vor înțelege foarte bine și vor sta împreună în camera lor.

„La un moment dat o să le mutăm împreună în camera lor, deși nu cred că o să se împace pentru că Petra cu siguranță o să vrea foarte multe lucruri de la Mara, iar Mara ajunge la un stadiu în care nu mai vrea să împară lucruri, că na. Știm cam cum funcționează lucrurile. Avem vecini în bloc cu copii de vârste diferite și știm cam ce se va întâmpla”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: