Victoria’s Secret în DECLIN? Cel mai celebru manechin din lume a spus ADIO COMPANIEI. Aflaţi motivul

Victoria’s Secret în DECLIN? Cel mai celebru manechin din lume a spus ADIO COMPANIEI. Aflaţi motivul

Adriana Lima este cotată ca cel mai bun si bine plătit model din lume, totodată fidelă celebrei Case de lenjerie intimă, Victoria’s Secret. Dar, a sosit momentul să le spună ADIO celor care vând perfecţiune, care bulversează viaţa tinerelor care se îmbolnăvesc prin înfometare pentru a arăta ca modelele Victoria’s Secret.

Brazilianca, a devenit un model pentru toate femeile din lume, numai ea ştiind ce sacrificii a făcut pentru a fi în top ani de zile fără a putea fi detronată. Acum, aflăm că modelul a spus STOP contractului cu Victoria's Secret. Nu mai vrea se mai trezească dimineaţa şi să se întrebe: " azi cum arăt" de spaimă că nu se va mai încadra în tiparele dictate de Companie.

Anunţul l-a făcut pe Instagram, şi scrie:  „Chiar dacă am realizat numeroase astfel de proiecte, ceva în interiorul meu s-a schimbat atunci când o prietenă mi-a vorbit despre faptul că nu este mulţumită de corpul său. Iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc la faptul că în fiecare zi a vieţii mele mă trezesc întrebându-mă ‘Cum arăt? Voi mai fi acceptată pentru jobul meu?’. Iar în acel moment am realizat că majoritatea femeilor se trezesc în fiecare dimineaţă încercând să se încadreze într-un stereotip impus de societate, de social media, de modă. Am realizat că acesta nu este un mod corect în care să-ţi trăieşti viaţa. Nu este sănătos din punct de vedere fizic şi mental, astfel că am decis să fac o schimbare. Nu îmi voi mai scoate hainele pentru o cauză inutilă”, a scris frumoasa Adriana Lima pe contul personal de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News