Evenimentul Zilei > Justitie > Victor Becali speră ca vineri 13 să fie cu noroc. Așteaptă să fie eliberat
Victor Becali speră ca vineri 13 să fie cu noroc. Așteaptă să fie eliberat

Victor Becali speră ca vineri 13 să fie cu noroc. Așteaptă să fie eliberat

Judecătorii Tribunalului Constanța urmează să soluționeze, astăzi, contestația DNA la decizia Judecătoriei Medgidia, din 6 decembrie 2016, de eliberare condiționată a lui Victor Becali. După ședința de judecată, instanța a rămas în pronunțare.

Judecătoria Medgidia a admis, în luna decembrie, propunerea de eliberare condiționată a deținutului Victor Becali formulată de Comisia de liberări a Penitenciarului Poarta Albă, unde este încarcerat.  DNA Constanța a contestat însă decizia. Astăzi, în sala de judecată a Tribunalului Constanța, după ce a ascultat pledoaria avocaților săi, Victor Becali s-a arătat de acord cu apărătorii, menționând că cere pentru a patra oară eliberarea sa condiționată.

Condamnat la patru ani și opt luni de închisoare în dosarul Transferurilor, Victor Becali a adăugat: “În doi ani și șapte luni de când sunt în închisoare am participat la toate activitățile. Am plătit prejudiciul. Nu era obligatoriu, dar l-am plătit. Am făcut eforturi mari. Ar trebui sa fiu un exemplu pentru asta asta”. Iar avocata Maria Vasii a cerut instanței să aibă în vedere că  “dovezile de îndreptare au fost evaluate în mod corespunzător ( în Comisia de liberare din penitenciar) stabilindu-se că a avut o conduită adecvată și că a dat dovadă de toate motivele pentru reintegrarea socială".