Viaţă de vedetă. Gabriela Cristea, criticată că și-a dus fiica într-un loc banal

Viaţă de vedetă. Gabriela Cristea, criticată că și-a dus fiica într-un loc banal

Prezentatoarea Gabriela Cristea a fost criticată doar pentru că şi-a dus fiica ce mai mare la coafor. Fiecare pas al vedetei, urmărit de fani.

Gabriela Cristea a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu o zi, o nouă fotografie. De data aceasta, prezentatoarea TV a încărcat o imagine cu fiica cea mare, Victoria. Vedeta a mărturisit că fetița a mers, pentru prima oară, la coafor.

Deși a primit o multitudine de mesaje frumoase din partea prietenilor virtuali, au existat și „cârcotași” care au comentat acid decizia prezentatoarei.

Gabriela Cristea a luat decizia de a o duce pe Victoria, fiica ei cea mare, la coafor pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a încărcat o imagine cu fetița ei, scriind în dreptul postării: „Azi Victoria a fost prima dată la coafor”.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea. Sursa: Arhiva EVZ

Cum a fost criticată Gabriela Cristea

Activitatea, însă, nu a fost văzută cu „ochi buni” de toți prietenii virtuali ai soției lui Tavi Clonda. Pe lângă mesajele pozitive pe care le-a primit la postare, au existat și „cârcotași” care au comentat decizia Gabrielei Cristea. A fost criticată pentru acest gest.

O persoană susține că prezentatoarea a „copiat” gestul făcut de Simona Gherghe față de fiica ei. De altfel, internautul consideră că buclele nu ar fi potrivite pentru un copil de vârsta Victoriei.

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ieri, la coafor pentru prima dată, ce să faci și tu?! Buclele alea nu sunt pentru un copil de vârsta ei, dar e cute”, i-a scris un utilizator, la postare. Altcineva i-a scris: „Păi mai veniți, normal, dacă e moca”.

Viaţa Gabrielei, în atenţia publicului larg

Gabriela Cristea a fost întrebată dacă are intervenții estetice.Soția lui Tavi Clonda nu s-a ferit să mărturisească faptul că a avut, cândva, o intervenție de acest tip la nivelul buzelor. Însă nu a fost încântată de rezultatul final.

Am tot fost întrebată dacă mi-am făcut vreo intervenție estetică la nivelul buzelor în ultima vreme. Am avut o astfel de intervenție la nivelul buzelor, dar trebuie să recunosc cinstit că nu am fost foarte încântată de rezultatul final și asta nu că ar fi fost o intervenție eșuată. Ba chiar toată lumea mă complimenta la momentul respectiv și toată lumea îmi spunea că arată foarte bine. Mai ales că nu îmi injectasem foarte mult acid hialuronic, pentru că asta se injectează în buze, ci îmi injectasem doar o cantitate de 0.5, a mărturisit vedeta.