Evenimentul Zilei > EVZ Special > Viața bate filmul. Povestea sfâșietoare a noului star de la FCSB. Mulți ar fi cedat
Viața bate filmul. Povestea sfâșietoare a noului star de la FCSB. Mulți ar fi cedat

Viața bate filmul. Povestea sfâșietoare a noului star de la FCSB. Mulți ar fi cedat

Denis Haruț este ultimul jucător care pleacă de la FC Botoșani și ajune să joace într-o echipă din Liga 1. Însă până să ajungă la această performanță, Denis Haruț a trebuit să depășească multe obstacole.

După multe eforturi și perioade dificile, Denis Haruț părăseșteFC Botoșani și ajunge să joace pentru o echipă din Liga 1. Pentru a își atinge obiectivul, Denis Haruț a fost nevoit să treacă printr-o mulțime de momente grele, susține Marius Croitoru.

Marius Croitoru: „Sunt fericit pentru Haruț”

„Sunt mândru că am ajuns să dau jucători la CFR Cluj, FCSB, Craiova, sunt foarte fericit pentru copil, pentru Haruț.

Sunt fericit că un copil, care acum un an și jumătate a reînceput fotbalul după o perioadă foarte grea în viața lui, a ajuns acum la una dintre cele mai bune echipe din România.

Îl știam de când era junior la Timișoara si am crezut în el de când l-am văzut.

A avut momente foarte dificile la Timișoara. Se antrena 8 ore, mânca la caserolă, se schimba într-o baracă, lucruri care te pot afecta.

Sunt unii oameni care se pot juca cu soarta unui copil doar din ambiție, ca sa arate că sunt mari deși nu au realizat nimic.

A avut un contract, n-a vrut să-și micșoreze salariul când a retrogradat echipa în Liga 2, a fost trimis să se antreneze singur, avea contract cu 8 ore pe zi.

Se antrena 4 ore, cu o pauză, și iar 4 ore. M-a ascultat, a venit la Botoșani, și uite acum,” a povestit Marius Croitoru la emisiunea Digi Sport Special.

Marius Croitoru: „Locul lui Denis Haruț este la naționala mare”

„Simt lipsa lui, era un punct fix în apărarea noastră. Dar mă uit spre viitor. El ajunsese la un moment în care trebuia să facă un pas în față, să aibă meciuri internaționale, să ajungă la naționala mare. Eu îl văd fundaș central, acolo va juca în viitor.

Nu aveam în calcul plecarea lui la FCSB, eu îl vedeam în străinătate, dar asta e viața.

În locul lui rămâne Chindriș, e și Șeroni, mai vine un fundaș central, e semnat cu noi, dar au existat  ceva probleme în Finlanda și nu l-am putut aduce până acum,” a precizat Marius Croitoru.