Evenimentul Zilei > Sport > Curățenie de iarnă la FCSB. Trei fotbaliști au plecat deja de la roș-albaștri
Curățenie de iarnă la FCSB. Trei fotbaliști au plecat deja de la roș-albaștri

Curățenie de iarnă la FCSB. Trei fotbaliști au plecat deja de la roș-albaștri

Gigi Becali a început „curățenia de iarnă” la FCSB. Echipa latifundiarului din Pipera a împrumutat deja doi dintre jucătorii care un început campionatul cu roș-albaștriă.

Astfel, Marius Briceag este primul fotbalist care a plecat de la FCSB în această iarnă. Fundaşul stânga a fost împrumutat la FC Voluntari până la finalul acestui sezon. După Briceag, s-au mai despărţit de un alt fotbalist. Este vorba despre tânărul Cristian Dumitru, care a fost împrumutat la FC Argeş. Și Ștefan Cană se desparte de echipa lui Becali.

Atacantul de 19 ani, Cristian Dumitru, va evolua la gruparea piteşteană până în vară, iar anunţul oficial urmează să fie făcut în următoarele ore. Dumitru a mai fost împrumutat, la începutul acestui sezon, la Academica Clinceni, însă a fost rechemat rapid de FCSB, din cauza crizei de efectiv cauzată de numărul mare de infectări cu noul coronavirus.

Înainte de a reveni la formaţia roş-albastră, Cristi Dumitru evoluase în 5 meciuri pentru Clinceni, în Liga 1. La FCSB, tânărul atacant a jucat într-un singur meci, cu Hermannstadt.

Cristian Dumitru, pariul lui MM Stoica

Născut la Buzău şi crescut la Academia FCSB, Cristi Dumitru este pariul lui MM Stoica. Oficialul roş-albaştrilor l-a comparat pe tânărul fotbalist cu celebrul Kun Aguero.

„Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, spunea MM Stoica, după ce Cristi Dumitru a fost readus de FCSB de la Clinceni.

Cristi Dumitru în vârstă de 19 ani are 21 de meciuri are Dumitru în Liga 1, fără să înscrie vreun gol.
Cota sa de piață este de 200.000 de euro.

Ștefan Cană poposește la Iași

Lotul moldovenilor de la Poli Iași va fi completat cu fundașul Ștefan Cană (20 de ani), care vine sub formă de împrumut de la FCSB.

Plecarea lui Ștefan Cană la Poli Iași vine la scurt timp după ce gsp.ro a anunțat că un alt tânăr de perspectivă al roș-albaștrilor, Cristian Dumitru, va merge sub formă de împrumut la FC Argeș.