Situația cea mai gravă se înregistrează, însa, în județul Arad unde au fost afectate în total trei linii electrice aeriene, opt parțial și 182 puncte de alimentare. Conform unui raport de la ora 5, 10.940 de persoane din Arad,  Vinga, Nădlac, Șemlac, Iratosu, Dorobanți, Șagu, Vladimirescu și Beliu, au rămas fără curent electric. 

În Timiș a fost afectată total o linie electrică și alte 12 parțial, fiind afectați 3.098 de consumatori din Timișoara, Giroc, Sânnicolaul Mare, Banloc, Teremia Mare, Dudeștii Vechi, Valcani, Parța, Cărpiniș, Săcălaz, Orțișoara, Satchinez, Giarmata, Dumbrăvița și Ghiroda. În Hunedoara au fost probleme doar în localitatea Branișca, iar în Caraș Severin la Prigor. 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, in noaptea de duminica spre luni s-au gestionat 22 de apeluri telefonice în urma codulul portocaliu de vânt. în timp ce în Timiș au fost 14 solicitări în urma fenomenelor meteo periculoase (copaci și fire de curent cazute, un incendiu și un accident).