Ozana Barabancea s-a decis să scape de kilogramele în plus printr-o operație extrem de delicată. Vedeta a slăbit 60 de kilograme, după ce a decis să-și micșoreze stomacul. Atista a fost nevoită să se opereze din nou, iar la scurt timp operația i s-ar fi deschis, scrie Cancan.ro.

„Trebuie să aibă grijă neapărat. E adevărat, intervenția îi supurează din când în când, ceea ce trebuie controlat, mai ales de Ozana. De aceea, este musai să poarte corset, până când tăieturile se vor închide definitiv. E greu, știu, dar, în caz contrar, va ajunge din nou la doctor. Pentru a nu se întâmpla așa ceva, va fi nevoită să urmeze niște reguli, corset, repaos și reținerea în face exerciții fizice la nivelul abdomenului”, au spus apropiații vedetei.

După operația de micșorare a stomacului, Ozana Barabncea a constinuat cu operațiile estetice. Vedeta a decis ulterior să-și facă intervenții chirurgicale pentru micșorare de bust și ridicarea acestuia.

“Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene”, declara artista.