Evenimentul Zilei > Monden > Vești despre fetița născută prematur a Cristinei Cioran. ”Am fost într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită”
Vești despre fetița născută prematur a Cristinei Cioran. ”Am fost într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită”

Vești despre fetița născută prematur a Cristinei Cioran. ”Am fost într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită”

Cristina Cioran și-a îngrozit, duminica seara, fanii, cerând tuturor să se roage pentru bebelușa ei născută prematur.

Însărcinată în șapte luni, actrița în vărstă de 44 de ani, se pregătea să aducă pe lume primul său copil, o fetiță, abia în septembrie.

Șocul că nu a putut duce sarcina la termen, sperietura, fetița foarte mică, toate i-au provocat Cristinei, în primele momente, o stare cumplită de panică și disperare. A postat pe Facebook o filmare de pe patul de spital în care implora pe toată lumea să se roage pentru micuța ei.  

După o noapte petrecută sub atenta îngrijire a medicilor, Cristina Cioran și-a mai revenit, mai ales că veștile despre fetița ei sunt îmbucurătoare. ”Mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat” a transmis Cristina pe rețelele de socializare.

A mâncat după pofta inimii…și-a bebelușei

EVZ a publicat recent fotografii cu actrița, surprinsă exact în toiul unei mese de prânz. Faptul că a rămas însărcinată la 43 de ani a făcut-o pe actriță să nu se înfrâneze de la nimic atunci când vine vorba de pofte. Am avut pofte în prima lună, mâncam și masa, că luam niște vitamine. Mi-e teamă că voi lua multe kilograme. Fac și un tratament cu hormoni, pentru că e indicat la vârsta mea, povestea Cioran la „Vorbește lumea” pe la începutul sarcinii.