Însărcinată în șapte luni, actrița în vărstă de 44 de ani, se pregătea să aducă pe lume primul său copil, o fetiță, abia în septembrie.

Șocul că nu a putut duce sarcina la termen, sperietura, fetița foarte mică, toate i-au provocat Cristinei, în primele momente, o stare cumplită de panică și disperare. A postat pe Facebook o filmare de pe patul de spital în care implora pe toată lumea să se roage pentru micuța ei.  

După o noapte petrecută sub atenta îngrijire a medicilor, Cristina Cioran și-a mai revenit, mai ales că veștile despre fetița ei sunt îmbucurătoare. ”Mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat” a transmis Cristina pe rețelele de socializare.

A mâncat după pofta inimii…și-a bebelușei

EVZ a publicat recent fotografii cu actrița, surprinsă exact în toiul unei mese de prânz. Faptul că a rămas însărcinată la 43 de ani a făcut-o pe actriță să nu se înfrâneze de la nimic atunci când vine vorba de pofte. Am avut pofte în prima lună, mâncam și masa, că luam niște vitamine. Mi-e teamă că voi lua multe kilograme. Fac și un tratament cu hormoni, pentru că e indicat la vârsta mea, povestea Cioran la „Vorbește lumea” pe la începutul sarcinii.