Evenimentul Zilei > Sport > Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Pele. Fiica marelui fotbalist brazilian a făcut anunțul
Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Pele. Fiica marelui fotbalist brazilian a făcut anunțul

Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Pele. Fiica marelui fotbalist brazilian a făcut anunțul

Pele se află internat în continuare în spital, după ce a fost supus la o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost îndepărtată o tumoră.

Pele (80 de ani) a trecut cu bine peste operația pentru eliminarea unei tumori la colon și va ieși de la terapie intensivă. Anunțul a fost făcut de  Kely Nascimento, fiica fostului mare fotbalist brazilian, care a postat un mesaj despre tatăl ei pe rețelele de socializare.

Anunțul pe care l-a făcut fiica lui Pele pe rețelele de socializare

„Vreau să vă spun mulțumesc din suflet pentru toate e-mailurile și mesajele de dragoste pe care mi le-ați trimis. Nu am avut șansa să răspund la mulți, dar le citesc și mă simt îmbrățișată.

Se descurcă bine după intervenția chirurgicală, nu suferă și este într-o bună dispoziție (enervat că mănâncă doar jeleuri, dar va persevera). Se va muta într-o cameră obișnuită într-o zi sau două și apoi se va duce acasă”, a scris fiica lui Pele.

„Este puternic și încăpățânat, iar cu sprijinul și grija echipei geniale de la Einstein și cu toată dragostea, energia și lumina pe care lumea le trimite, va trece peste asta!”, a mai transmis Kely Nascimento. Pele este tratat în continuare la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, acolo unde este internat de la data de 31 august, după ce i s-a depistat o tumoare la colon. Și asta în urma unui control medical de rutină.

Ce spunea Pele înainte de-a fi operat

„Dragi prieteni, vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de încurajare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și Dr. Miguel, ca să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon.

Aceasta a fost descoperită în timpul investigațiilor pe care le-am făcut săptămâna trecută. Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii.

Voi înfrunta acest meci cu zâmbetul pe buze, cu mult optimism și bucurie, pentru că vreau să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, era mesajul transmis de Pele.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News