Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești bune de la Timișoara. Un singur nou internat cu SARS-CoV-2 și niciun deces, în ultimele 24 de ore
Vești bune de la Timișoara. Un singur nou internat cu SARS-CoV-2 și niciun deces, în ultimele 24 de ore

Vești bune de la Timișoara. Un singur nou internat cu SARS-CoV-2 și niciun deces, în ultimele 24 de ore

Primarul Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, că, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrat un singur nou internat infectat cu coronavirus în ultimele 24 de ore, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Potrivit edilului, până în prezent, în judeţul Timiş au fost confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, 376 de persoane, ceea ce înseamnă 0,55 îmbolnăviri la mia de locuitori.

„Un singur nou internat ca infectat cu SAR-CoV-2 şi niciun deces la Spitalul ‘Victor Babeş’ din Timişoara în ultimele 24 de ore. (…). Încă 16 vindecaţi (până duminică – n.r.) la Spitalul ‘Victor Babeş’ şi s-a ajuns la 258 de trataţi aici.

Vă rog, nu recepţionaţi aceste comunicări drept triumfaliste! Ele sunt îmbucurătoare, dar pentru sănătatea noastră şi a semenilor, mai avem, încă, de stat în casă. Ascultaţi de specialişti. (…). Avem semne bune şi la nivel naţional, numărul de noi îmbolnăviri scăzând continuu după data de 16 aprilie, iar numărul de decese ajungând la doar nouă, în ultimele 24 de ore”, a afirmat, luni, Nicolae Robu într-un mesaj publicat pe Facebook.