Evenimentul Zilei > Monden > Veronica vulpița și Viorel – surpriză de proporții pentru fani. A fost făcut anunțul
Veronica vulpița și Viorel – surpriză de proporții pentru fani. A fost făcut anunțul

Veronica vulpița și Viorel – surpriză de proporții pentru fani. A fost făcut anunțul

Fanii celui mai nou și mai mediatizat cuplu din showbizul românesc s-au bucurat de decizia pe care au luat-o cei doi soți, vineri seara

După ce și-au expus viața în fața camerelor de luat vederi și o țară întreagă a aflat despre dezamăgirile, trădările, împăcările, minciunile, amantlâcurile și jurămintele celor doi soți din Vaslui, joi seara cei doi au avut parte de o surpriză plăcută.

Chiar la finalul emisiunii, după ce Veronica și Viorel s-au decis să-și mai acorde o șansă, au fost sunați de patronul unei pensiuni din Curtea de Argeș. Acesta le-a propus celor doi soți să vină la el la pensiune și să muncească.

„Am o pensiune şi vreau să le propun să vină să lucreze. Mâine seară avem o petrecere şi să vedem dacă se descurcă. Pot şi să muncească şi să se distreze. Dacă sunt de acord”, a spus în direct patronul pensiunii din Curtea de Argeș.

După ce au susținut de mai multe ori în timpul emisiunii că vor să ia totul de la capăt și să muncească pentru a avea un viitor mai bun, Veronica vulpița și Viorel au acceptat încântați propunerea primită.