Verdict în Cazul Caracal. Marea greșeală a lui Gheorghe Dincă a fost dezvăluită

Verdict în Cazul Caracal. Marea greșeală a lui Gheorghe Dincă a fost dezvăluită

Tudorel Butoi, celebrul psiholog criminalist a demontat toate teoriile conspiraționiste din Cazul Caracal, la Antena 3. 

Tudorel Butoi crede cu tărie că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost ucise, iar teoria butoiului este cât se poate de plauzibilă.

„Acela nu e un simplu butoi. Este un dispozitiv de ardere. Are grătar, are spațiu de aerisire, de circulație a aerului, are burlan de evacuare. (...) Problema arderii nu mai intră în discuție. Se poate. Este demonstrat (...) Tot ce a spus Dincă se confirmă cu probe”, a declarat Tudorel Butoi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Tudorel Butoi

Tudorel Butoi - psiholog criminalist

Marea greșeală a lui Gheorghe Dincă

În opinia lui Butoi, Gheorghe Dincă a spus adevărul și ar trebui să fie inculpat pentru uciderea celor două tinere. În schimb, monstrul de la Caracal a făcut o uriașă greșeală. Și-a ales greșit victimele, două fete care nu au acceptat să fie trimise la prostituție și care s-au bătut cu infractorul - ceea ce a condus la crimă.

„Dincă a greșit în analiza comportamentala a profiling-ului celor două fete. Alexandra, micuța, nu era fata căreia să-i dea el 50 de lei să facă prostituție și să o ducă să muncească în străinătate, cum a făcut el cu alte femei. Lucru demonstrat în dosar. Alexandra a apelat la ia-mă nene ca să să vină să se întâlnească în oraș cu iubitul ei, în fața liceului. Păi, nu-și amintesc telespectatorii ce înseamnă iubire la 15 ani, 16 ani. Cu toată sinceritatea, cu tot patosul! La fel, punem problema Luizei. Mama acestei fete îi trimitea bani din italia. Fata aceasta se ducea încărcată de responsabilitate. Nici ea nu a acceptat această plată. Și s-au bătut cu el", a declarat Butoi pentru sursa citată.