Evenimentul Zilei > Monden > Vedetele cad pe capete la ProTV! Prezentatoare faimoasă, confirmată cu coronavirus
Vedetele cad pe capete la ProTV! Prezentatoare faimoasă, confirmată cu coronavirus

Vedetele cad pe capete la ProTV! Prezentatoare faimoasă, confirmată cu coronavirus

O nouă infectare cu SARS-CoV-2 a luat prin surprindere echipa Pro TV. Postul de televiziune pare decimat de numeroasele cazuri de coronavirus din rândul vedetelor sale.

După Andreea Esca în vară şi Neti Sandu de curând, o altă prezentatoare de ştiri de la PRO TV s-a infectat cu SARS-CoV-2. Este vorba de Andreea Marinescu (38 de ani), cea care prezintă jurnalul de dimineață alături de Mihai Dedu sau Cosmin Stan, care a fost confirmată pozitiv. Andreea  se simte bine și ține legătura cu medicul de familie, potrivit sursei citate.

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

„Vom trece repede peste această situație”

Infectarea vine la aproximativ o săptămână după ce a fost confirmată și Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului în cadrul Știrilor de Dimineață. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea pentru Pro TV.

Neti  a mai adăugat: „Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”.

Infectarea prezentatoarei vine la aproximativ 3 săptămâni după ce o altă figură emblematică a Pro TV a fost diagnosticată pozitiv. Este vorba despre Andi Moisescu, jurat „Românii au talent” și realizator Apropo TV.  De asemenea, la jumătatea lunii septembrie a fost depistat pozitiv și actorul Dragoș Bucur, prezentatorul popularei emisiuni „Visuri la cheie”.