Vedetele au învăţat să facă economie: O singură rochie, zeci de moduri diferite de a o purta! Vezi must-have-ul lui 2014

Vedetele au învăţat să facă economie: O singură rochie, zeci de moduri diferite de a o purta! Vezi must-have-ul lui 2014

Pe scurt, e vorba de un singur model care se poate transforma în zeci de variante, conform blogului Prive Boutique.

Designerul Hubert de Givenchy obișnuia să spună că adevărata modă este dictată de acele rochii care urmăresc liniile corpulului unei femei și în niciun caz de cele pentru care corpul femeilor trebuie să se adapteze.

Iar regulile de purtare ale unei rochii care este creată astfel devin destul de simple atunci când vorbim despre rochia versatilă.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

În primul rând pentru că ea este creată încât să flateze orice tip de siluetă. Partea bună și din punct de vedere economic este că acest model de rochie, odată achiziționat, îți asigură o întreagă garderobă.

 

„Este o piesă vestimentară creată pentru cele care nu se mulțumesc doar să facă shopping, ci preferă să facă smart-shopping și să plătească pentru produsele pe care le achiziționează prețul corect, spune Ioana Kohalmi, creatoarea rochiei versatile comercializată online în România, în opt culori uni: alb, negru, roșu, bej, gri, corai, albastru și galben.

 

Achiziționată în mai multe culori, rochia versatilă poate completa cu uşurinţă o întreagă garderobă. Grație unor bretele gândite eficient, creația se poate transforma, după caz, în rochie cu spatele gol, cu umerii goi, cu două bretele, prinsă după gât sau în rochie cu mâneci, asimetrică sau stil Marylin Monroe. Totul depinde de imaginația fiecăreia. 

 

 

O mulţime de ţinute pentru toate evenimentele din vara ce urmează!

 

Puțină lume știe că acest model de rochie a apărut pentru prima dată în 1976, după o idee a jurnalistei și designerului de modă Lydia Silvestry și se numea pe atunci Infinite Dress. Deși ţinuta a fost vândută doar în SUA și Anglia, a cucerit rapid întreaga lume, iar acum ea poate fi achiziționată și în România prin intermediul primului magazin care a redescoperit-o și lansat-o cu succes sub brandul propriu, Prive Boutique.